Giriş Kayıt
Megan Fahlenbock

Megan Fahlenbock (46)


Oyuncu, Dublör

Megan Fahlenbock, 30 Haziran 1971 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, dublör. Sam's Lake (2006), (2004) Ölümcül Deney: Kıyamet (2004), (2013) Virüs (2013), (2007) Total Drama Island (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1971
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Megan Fahlensbock | Megan Fallenback
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Virüs
2013 42 Dram Oyuncu 5.9 6,929
2013 Dram Oyuncu 8.4 37
2010 Suç Oyuncu 7.6 30,562
2008 37 Komedi Oyuncu 4.6 257
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 4,874

Bakugan Savaşçıları
2007 Animasyon Oyuncu 4.3 800
2006 35 Korku Oyuncu 4.6 770

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 164,134

Kusursuz Soygun
2003 32 Aksiyon Dublör 6.5 8,228

Herkes Onu İster
2001 30 Komedi Oyuncu 5.8 16,093
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,000) Rick and Morty (4,510) The Defenders (3,401) The Strain (3,088) Suits (1,951) Mr. Mercedes (1,355) Fargo (1,204) The Last Ship (1,166) The Sinner (1,143) Preacher (1,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017