Giriş Kayıt
Russell C. Fager

Russell C. Fager


Sesler

Russell C. Fager, sesler. Bahçıvan (1992), United States of Tara (2009), Toy Soldiers (1991), Boston Public (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Russell Fager
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sesler 7.9 19,004
2008 Komedi Sesler 5.0 17,667
2007 Komedi Sesler 6.2 308

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 327,293
2000 Komedi Sesler 7.3 4,590
1994 Dram Sesler    

Acil Servis
1994 Dram Sesler 7.7 41,228

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.1 39,305

Budala Dedektif
1994 Komedi Sesler 6.9 227,097

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Sesler 6.9 36,115
1992 Komedi Sesler 3.7 3,663

Bahçıvan
1992 Korku Sesler 5.4 28,845
1991 Aksiyon Sesler 6.5 16,691
1990 Dram Sesler 7.2 22,030
1990 Komedi Sesler    
1988 Komedi Sesler 6.2 19,512
1983 Belgesel Sesler 7.3 1,687
1980 Yetişkin Sesler 7.0 91
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017