Giriş Kayıt
Russell C. Fager

Russell C. Fager


Sesler

Russell C. Fager, sesler. Bahçıvan (1992), United States of Tara (2009), Toy Soldiers (1991), Boston Public (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Russell Fager
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sesler 7.9 19,543
2008 Komedi Sesler 5.1 18,113
2007 Komedi Sesler 6.2 308

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 346,742
2000 Komedi Sesler 7.3 4,746
1994 Dram Sesler    

Acil Servis
1994 Dram Sesler 7.7 43,257

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.1 40,920

Budala Dedektif
1994 Komedi Sesler 6.9 238,750

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Sesler 7.0 37,712
1993 Gerilim Sesler 5.0 316
1992 Komedi Sesler 3.7 3,663

Bahçıvan
1992 Korku Sesler 5.4 30,104
1991 Aksiyon Sesler 6.5 17,343
1990 Dram Sesler 7.2 22,508
1990 Komedi Sesler 5.1 37
1988 Komedi Sesler 6.2 20,582
1983 Belgesel Sesler 7.3 1,687
1980 Yetişkin Sesler 7.0 92
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018