Giriş Kayıt
Russell C. Fager

Russell C. Fager


Sesler

Russell C. Fager, sesler. Bahçıvan (1992), United States of Tara (2009), Toy Soldiers (1991), Boston Public (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Russell Fager
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sesler 7.9 18,879
2008 Komedi Sesler 5.0 17,567
2007 Komedi Sesler 6.2 308

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 323,008
2000 Komedi Sesler 7.3 4,590
1994 Dram Sesler    

Acil Servis
1994 Dram Sesler 7.7 40,834

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.0 38,891

Budala Dedektif
1994 Komedi Sesler 6.9 224,784

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Sesler 6.9 35,688
1992 Komedi Sesler 3.7 3,663

Bahçıvan
1992 Korku Sesler 5.4 28,581
1991 Aksiyon Sesler 6.5 16,558
1990 Dram Sesler 7.2 21,614
1990 Komedi Sesler    
1988 Komedi Sesler 6.2 19,211
1983 Belgesel Sesler 7.3 1,687
1980 Yetişkin Sesler 7.0 91
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017