Giriş Kayıt
Russell C. Fager

Russell C. Fager


Sesler

Russell C. Fager, sesler. Bahçıvan (1992), United States of Tara (2009), Toy Soldiers (1991), Boston Public (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Russell Fager
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sesler 7.9 19,348
2008 Komedi Sesler 5.0 17,992
2007 Komedi Sesler 6.2 308

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 340,753
2000 Komedi Sesler 7.3 4,746
1994 Dram Sesler    

Acil Servis
1994 Dram Sesler 7.7 42,429

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.1 40,502

Budala Dedektif
1994 Komedi Sesler 6.9 234,983

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Sesler 7.0 37,191
1992 Komedi Sesler 3.7 3,663

Bahçıvan
1992 Korku Sesler 5.4 29,750
1991 Aksiyon Sesler 6.5 17,176
1990 Dram Sesler 7.2 22,508
1990 Komedi Sesler 5.1 37
1988 Komedi Sesler 6.2 20,220
1983 Belgesel Sesler 7.3 1,687
1980 Yetişkin Sesler 7.0 92
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017