Giriş Kayıt
Russell C. Fager

Russell C. Fager


Sesler

Russell C. Fager, sesler. Bahçıvan (1992), United States of Tara (2009), Toy Soldiers (1991), Boston Public (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Russell Fager
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sesler 7.9 18,954
2008 Komedi Sesler 5.0 17,623
2007 Komedi Sesler 6.2 308

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 325,249
2000 Komedi Sesler 7.3 4,590
1994 Dram Sesler    

Acil Servis
1994 Dram Sesler 7.7 41,016

Boş Kafalılar
1994 Komedi Sesler 6.1 39,103

Budala Dedektif
1994 Komedi Sesler 6.9 225,981

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Sesler 6.9 35,904
1992 Komedi Sesler 3.7 3,663

Bahçıvan
1992 Korku Sesler 5.4 28,724
1991 Aksiyon Sesler 6.5 16,644
1990 Dram Sesler 7.2 21,614
1990 Komedi Sesler    
1988 Komedi Sesler 6.2 19,360
1983 Belgesel Sesler 7.3 1,687
1980 Yetişkin Sesler 7.0 91
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017