Giriş Kayıt
Mary Beth Evans

Mary Beth Evans (57)


Oyuncu

Mary Beth Evans, 07 Mart 1961 Pasadena, California, ABD doğumlu oyuncu. Days of Our Lives (1965) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1961
Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 54 Dram Oyuncu 8.5 19
2014 Dram Oyuncu 7.9 5,152
2002 Komedi Oyuncu 8.0 56,071

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 24,782
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,342
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,717
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,606
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018