Giriş Kayıt
Mary Beth Evans

Mary Beth Evans (56)


Oyuncu

Mary Beth Evans, 07 Mart 1961 Pasadena, California, ABD doğumlu oyuncu. Days of Our Lives (1965) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1961
Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 54 Dram Oyuncu 8.5 19
2014 Dram Oyuncu 7.9 5,067
2002 Komedi Oyuncu 8.0 54,207

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 23,876
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,207
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,621
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017