Giriş Kayıt
Mary Beth Evans

Mary Beth Evans (56)


Oyuncu

Mary Beth Evans, 07 Mart 1961 Pasadena, California, ABD doğumlu oyuncu. Days of Our Lives (1965) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mart 1961
Doğum Yeri: Pasadena, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 54 Dram Oyuncu 8.5 19
2014 Dram Oyuncu 7.9 4,993
2002 Komedi Oyuncu 8.0 53,492

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 23,389
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,135
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,554
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,540
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017