Giriş Kayıt
Marc Evans

Marc Evans


Yönetmen, Senarist

Marc Evans, Wales, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist. Kar Pastası (2006), Ölüm Bizi Gözetliyor (2002), Travma (2004), Safe House (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Wales, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen 6.5 986
2014 Belgesel Yönetmen 7.5 199
2012 Suç Yönetmen    
2011 Dram Yönetmen 6.1 889

Patagonya
2010 Macera Yönetmen
Senarist
6.7 443
2009 Dram Yönetmen    

Kar Pastası
2006 Dram Yönetmen 7.6 10,911

Travma
2004 Dram Yönetmen 4.8 2,942

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 Korku Yönetmen 5.6 10,343

Terörist
1998 Suç Yönetmen 5.5 668
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017