Giriş Kayıt
Edith Evans

Edith Evans (88)


Oyuncu

Edith Mary Evans, 08 Şubat 1888 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. İnsanlık Uğruna (1959), Paragöz (1970), Look Back in Anger (1959), The Slipper and the Rose: The Story of Cinderella (1976) gibi yapımlarla biliniyor.14 Ekim 1976 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edith Mary Evans
Doğum Tarihi: 08 Şubat 1888
Ölüm Tarihi: 14 Ekim 1976
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dame Edith Evans
Burcu: Kova
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Belgesel Oyuncu    
1977 Komedi Oyuncu 6.4 215
1976 88 Macera Oyuncu 7.1 2,009
1973 85 Dram Oyuncu 6.5 848

Paragöz
1970 82 Dram Oyuncu 7.5 7,176
1970 82 Oyuncu    
1969 81 Komedi Oyuncu 6.2 794
1967 79 Dram Oyuncu 7.2 734
1965 77 Biyografi Oyuncu 6.6 818
1963 75 Macera Oyuncu 6.7 8,888

İnsanlık Uğruna
1959 71 Dram Oyuncu 7.6 7,682
1959 71 Dram Oyuncu 7.2 2,368
1952 64 Komedi Oyuncu 7.7 4,288
1949 61 Dram Oyuncu 7.4 900
1915 27 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,525) Blade Runner 2049 (3,478) Jigsaw (2,619) Last Flag Flying (2,421) The Man from Earth: Holocene (2,401) Geostorm (2,358) The Open House (1,342) Dunkirk (1,173) The Foreigner (1,032) It (1,007)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,013) Black Mirror (5,584) Supernatural (4,688) The Big Bang Theory (4,033) Shameless (2,618) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,560) The Blacklist (2,212) The Flash (1,908) The X Files (1,885) Knightfall (1,468)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018