Giriş Kayıt
Rich Eustis

Rich Eustis


Senarist, Yapımcı

Rich Eustis, senarist, yapımcı. Young Doctors in Love (1982), Head of the Class (1986), Son Oyun (1979), (1986) Okula dönüs (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rick Eustis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Çeşitli 8.4 204,158

Okula dönüs
1986 Komedi Senarist 6.6 22,589
1986 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 1,475
1982 Komedi Senarist 5.2 2,421

Son Oyun
1979 Komedi Senarist 7.0 3,838
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017