Giriş Kayıt
Rich Eustis

Rich Eustis


Senarist, Yapımcı

Rich Eustis, senarist, yapımcı. Young Doctors in Love (1982), Head of the Class (1986), Son Oyun (1979), (1986) Okula dönüs (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rick Eustis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Çeşitli 8.4 202,944

Okula dönüs
1986 Komedi Senarist 6.6 22,470
1986 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 1,455
1982 Komedi Senarist 5.2 2,421

Son Oyun
1979 Komedi Senarist 7.0 3,838
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017