Giriş Kayıt
Rich Eustis

Rich Eustis


Senarist, Yapımcı

Rich Eustis, senarist, yapımcı. Young Doctors in Love (1982), Head of the Class (1986), ...All the Marbles (1981), Son Oyun (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rick Eustis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Çeşitli 8.4 207,210

Okula dönüs
1986 Komedi Senarist 6.6 22,908
1986 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 1,509
1983 Komedi Yapımcı 5.4 25
1982 Komedi Senarist 5.2 2,421
1981 Komedi Senarist 6.3 1,518

Son Oyun
1979 Komedi Senarist 7.0 3,838
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017