Giriş Kayıt
Pedro Eustache

Pedro Eustache (58)


Müzisyen, Müzisyen

Pedro Eustache, 18 Ağustos 1959 Caracas, Venezuela doğumlu müzisyen, müzisyen. Gizemli Keşif (2001), (2007) Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (2007), (2011) Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), (2008) Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Caracas, Venezuela
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 58 Aksiyon Müzik 6.6 194,517
2017 58 Dram Müzik    
2016 57 Macera Müzik 4.5 13
2013 54 Dram Müzik    

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 53 Aksiyon Müzik 6.6 230,046

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 53 Komedi Müzik 5.6 66,842

Hayatımın Tatili
2011 52 Komedi Müzik 7.3 82,221

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 52 Aksiyon Müzik 7.6 454,922
2011 52 Animasyon Müzik 6.9 182,106

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 50 Aksiyon Müzik 6.0 351,339

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 49 Aksiyon Müzik 7.0 337,099

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 49 Aksiyon Müzik 5.2 132,667

Yargısız İnfaz
2007 48 Dram Müzik 6.8 50,349

Damadı Öpebilirsin
2007 48 Komedi Müzik 6.0 129,025

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 48 Aksiyon Müzik 7.1 529,976
2004 45 Komedi Müzik 7.5 163,287

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 45 Dram Müzik 7.2 194,220
2003 44 Belgesel Müzik    

Gizemli Keşif
2001 42 Dram Müzik 5.3 6,558
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018