Giriş Kayıt
Pedro Eustache

Pedro Eustache (58)


Müzisyen, Müzisyen

Pedro Eustache, 18 Ağustos 1959 Caracas, Venezuela doğumlu müzisyen, müzisyen. Gizemli Keşif (2001), (2007) Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (2007), (2011) Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), (2008) Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Caracas, Venezuela
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 57 Macera Müzik 4.5 13
2013 54 Dram Müzik    

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 53 Aksiyon Müzik 6.6 223,095

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 53 Komedi Müzik 5.6 65,070

Hayatımın Tatili
2011 52 Komedi Müzik 7.3 79,608

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 52 Aksiyon Müzik 7.6 435,789
2011 52 Animasyon Müzik 6.9 176,107

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 50 Aksiyon Müzik 6.0 341,522

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 49 Aksiyon Müzik 7.0 325,688

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 49 Aksiyon Müzik 5.2 127,493

Yargısız İnfaz
2007 48 Dram Müzik 6.8 49,420

Damadı Öpebilirsin
2007 48 Komedi Müzik 6.0 125,447

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 48 Aksiyon Müzik 7.1 509,939
2004 45 Komedi Müzik 7.5 157,510

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 45 Dram Müzik 7.2 188,307
2003 44 Belgesel Müzik    

Gizemli Keşif
2001 42 Dram Müzik 5.3 6,558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017