Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jonathan Eusebio

Jonathan Eusebio


Dublör, Oyuncu

Jonathan Eusebio, dublör, oyuncu. Dehşet Treni (2008), Dövüş Sanatı (2002), Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (2009), Phil Zaman Yolculuğunda (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Eusabia | Jonathan Eusabio | Jonathan R.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör    

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.9 171,149

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 51,980

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör 6.0 66,740

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör 5.7 68,032
2014 Aksiyon Dublör 7.2 274,140

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.9 174,827

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 135,599

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 183,260

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 89,420
2013 Aksiyon Dublör 6.7 339,020

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 162,534

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 239,560

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Dublör 7.2 421,488

Yenilmezler
2012 Aksiyon Dublör 8.1 1,025,919

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Dublör 5.8 73,745

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör 5.2 83,826

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 78,283
2010 Aksiyon Dublör 7.7 43,158

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 277,382

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Dublör 4.9 189,000

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 541,169

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Dublör 3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 59,370

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 373,567

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Dublör 2.7 58,112

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,099

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 48,732

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 82,532

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 512,084
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 36,227

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Dublör 7.1 486,213

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 263,215

Destansı Bir Film
2007 Macera Dublör 2.3 91,151

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 624,289

Ahmaklar
2006 Macera Dublör 6.6 112,387

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Dublör 7.3 121,419
2005 Aksiyon Dublör 8.0 247,937
2005 Aksiyon Dublör 6.4 26,059
2005 Aksiyon Dublör 7.4 4,491
2005 Komedi Dublör 6.2 728
2005 Aksiyon Dublör 2.9 565
2004 Aksiyon Dublör 4.7 734

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 300,910

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Dublör 7.8 363,598

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Dublör 7.2 5,411

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 37,170

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 144,279

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.3 179,477
2003 Aksiyon Dublör    
2003 Aksiyon Dublör    

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 166,275
2002 Aksiyon Dublör 6.6 3,439
2002 Dram Dublör 7.5 2,421

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 424,509

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 163,820

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 105,464

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 57,219

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.1 106,485

Dövüş Sanatı
2002 Aksiyon Dublör 6.2 38,472

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,100

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 52,911
1998 Dram Dublör 7.1 59,067
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017