Giriş Kayıt
Jonathan Eusebio

Jonathan Eusebio


Dublör, Oyuncu

Jonathan Eusebio, dublör, oyuncu. Dehşet Treni (2008), Dövüş Sanatı (2002), Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (2009), Phil Zaman Yolculuğunda (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Eusabia | Jonathan Eusabio | Jonathan R.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.8 149,424
2017 Aksiyon Dublör 6.0 74,582
2017 Aksiyon Dublör 7.5 209,576

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 378,101

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 67,593

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör 6.0 77,207

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör 5.7 74,688
2014 Aksiyon Dublör 7.3 369,618

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 183,577

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 144,680

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 195,433

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 95,383
2013 Aksiyon Dublör 6.7 371,089

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 171,843

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 253,552

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Dublör 7.2 448,456

Yenilmezler
2012 Aksiyon Dublör 8.1 1,080,581

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Dublör 5.8 76,064

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör 5.2 86,653

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 82,177
2010 Aksiyon Dublör 7.7 44,636

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 292,146

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Dublör 4.9 198,233

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 582,637

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Dublör 3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 61,628

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 404,245

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Dublör 2.6 61,810

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,760

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 51,889

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 86,499

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 546,009
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 37,397

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Dublör 7.1 521,953

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 276,469

Destansı Bir Film
2007 Macera Dublör 2.3 94,280

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 656,913

Ahmaklar
2006 Macera Dublör 6.6 120,427

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Dublör 7.4 126,056
2005 Aksiyon Dublör 7.9 257,575
2005 Aksiyon Dublör 6.4 26,941
2005 Aksiyon Dublör 7.4 4,491
2005 Komedi Dublör 6.2 728
2005 Aksiyon Dublör 2.9 565
2004 Aksiyon Dublör 4.7 734

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 316,133

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Dublör 7.8 384,663

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Dublör 7.2 5,712

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 40,330

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 150,301

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.3 187,791
2003 Aksiyon Dublör    
2003 Aksiyon Dublör    

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 174,121
2002 Aksiyon Dublör 6.6 3,666
2002 Dram Dublör 7.5 2,421

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 448,392

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 174,021

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 108,880

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 59,533

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 113,538

Dövüş Sanatı
2002 Aksiyon Dublör 6.2 39,760

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,890

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 55,664
1998 Dram Dublör 7.1 63,036
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018