Giriş Kayıt
Jonathan Eusebio

Jonathan Eusebio


Dublör, Oyuncu

Jonathan Eusebio, dublör, oyuncu. Dehşet Treni (2008), Dövüş Sanatı (2002), Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (2009), Phil Zaman Yolculuğunda (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Eusabia | Jonathan Eusabio | Jonathan R.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 7.1 77,936
2017 Aksiyon Dublör 6.8 27,820
2017 Aksiyon Dublör 8.0 92,225

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 294,413

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 59,374

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör 6.0 71,183

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör 5.7 70,670
2014 Aksiyon Dublör 7.2 322,569

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.9 178,549

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 139,146

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 188,044

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 91,713
2013 Aksiyon Dublör 6.7 355,505

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 166,547

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 245,445

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Dublör 7.2 432,127

Yenilmezler
2012 Aksiyon Dublör 8.1 1,045,810

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Dublör 5.8 74,566

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör 5.2 84,901

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 79,776
2010 Aksiyon Dublör 7.7 43,690

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 283,343

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Dublör 4.9 192,770

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 556,829

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Dublör 3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 60,245

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 388,552

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Dublör 2.7 59,524

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,099

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 50,271

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 84,098

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 525,850
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 36,785

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Dublör 7.1 499,172

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 267,857

Destansı Bir Film
2007 Macera Dublör 2.3 92,341

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 637,241

Ahmaklar
2006 Macera Dublör 6.6 115,385

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Dublör 7.4 123,227
2005 Aksiyon Dublör 7.9 251,684
2005 Aksiyon Dublör 6.4 26,364
2005 Aksiyon Dublör 7.4 4,491
2005 Komedi Dublör 6.2 728
2005 Aksiyon Dublör 2.9 565
2004 Aksiyon Dublör 4.7 734

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 306,420

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Dublör 7.8 372,659

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Dublör 7.2 5,501

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 38,412

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 146,382

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.3 182,493
2003 Aksiyon Dublör    
2003 Aksiyon Dublör    

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 169,391
2002 Aksiyon Dublör 6.6 3,516
2002 Dram Dublör 7.5 2,421

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 434,460

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 167,677

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 106,916

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 58,116

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 109,298

Dövüş Sanatı
2002 Aksiyon Dublör 6.2 39,124

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,484

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 53,970
1998 Dram Dublör 7.1 60,481
Dizi Altyazıları
The Flash (9,844) Better Call Saul (5,593) Fargo (4,627) Lucifer (3,780) Gotham (3,399) The 100 (3,380) Arrow (3,192) 12 Monkeys (2,612) American Gods (2,447) Supernatural (2,333)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017