Giriş Kayıt
Jonathan Eusebio

Jonathan Eusebio


Dublör, Oyuncu

Jonathan Eusebio, dublör, oyuncu. Dehşet Treni (2008), Dövüş Sanatı (2002), Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (2009), Phil Zaman Yolculuğunda (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Eusabia | Jonathan Eusabio | Jonathan R.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör 8.2 80,811

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.6 305,101

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.7 160,686
2017 Aksiyon Dublör 6.0 82,008
2017 Aksiyon Dublör 7.5 228,617

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 420,092

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 70,541

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör 6.0 79,723

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör 5.7 76,205
2014 Aksiyon Dublör 7.3 385,122

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 186,017

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 147,261

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 199,150

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 97,346
2013 Aksiyon Dublör 6.7 378,088

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 174,485

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 257,390

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Dublör 7.2 455,624

Yenilmezler
2012 Aksiyon Dublör 8.1 1,106,783

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Dublör 5.8 76,763

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör 5.2 87,739

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 83,583
2010 Aksiyon Dublör 7.7 45,084

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 295,910

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Dublör 5.0 201,253

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 600,936

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Dublör 3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 62,364

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.6 411,741

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Dublör 2.6 62,736

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 21,022

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 53,093

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 87,618

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 559,198
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 37,774

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Dublör 7.1 530,096

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 280,002

Destansı Bir Film
2007 Macera Dublör 2.3 95,231

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 665,365

Ahmaklar
2006 Macera Dublör 6.6 122,974

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Dublör 7.4 127,561
2005 Aksiyon Dublör 7.9 260,300
2005 Aksiyon Dublör 6.4 27,218
2005 Aksiyon Dublör 7.4 4,491
2005 Komedi Dublör 6.2 728
2005 Aksiyon Dublör 2.9 565
2004 Aksiyon Dublör 4.7 734

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.5 320,596

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Dublör 7.8 390,376

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Dublör 7.2 5,796

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 41,358

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 152,027

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.3 190,451
2003 Aksiyon Dublör    
2003 Aksiyon Dublör    

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 176,337
2002 Aksiyon Dublör 6.6 3,740
2002 Dram Dublör 7.5 2,421

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 455,249

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 177,348

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 109,826

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 60,200

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 115,447

Dövüş Sanatı
2002 Aksiyon Dublör 6.2 40,363

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 21,450

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 56,495
1998 Dram Dublör 7.1 64,301
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018