Giriş Kayıt
Jonathan Eusebio

Jonathan Eusebio


Dublör, Oyuncu

Jonathan Eusebio, dublör, oyuncu. Dehşet Treni (2008), Dövüş Sanatı (2002), Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (2009), Phil Zaman Yolculuğunda (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Eusabia | Jonathan Eusabio | Jonathan R.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.8 142,116
2017 Aksiyon Dublör 6.1 70,113
2017 Aksiyon Dublör 7.6 195,515

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 359,944

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 65,987

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör 6.0 75,879

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör 5.7 73,761
2014 Aksiyon Dublör 7.3 360,746

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 182,480

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 143,335

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 193,740

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 94,454
2013 Aksiyon Dublör 6.7 367,250

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 170,388

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 251,629

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Dublör 7.2 444,746

Yenilmezler
2012 Aksiyon Dublör 8.1 1,070,491

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Dublör 5.8 75,702

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör 5.2 86,164

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 81,633
2010 Aksiyon Dublör 7.7 44,394

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 290,028

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Dublör 4.9 196,822

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 575,840

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Dublör 3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 61,279

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 400,335

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Dublör 2.6 61,287

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,642

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 51,786

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 85,915

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 540,768
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 37,325

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Dublör 7.1 517,498

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 274,567

Destansı Bir Film
2007 Macera Dublör 2.3 93,813

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 651,913

Ahmaklar
2006 Macera Dublör 6.6 119,040

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Dublör 7.4 125,310
2005 Aksiyon Dublör 7.9 256,124
2005 Aksiyon Dublör 6.4 26,806
2005 Aksiyon Dublör 7.4 4,491
2005 Komedi Dublör 6.2 728
2005 Aksiyon Dublör 2.9 565
2004 Aksiyon Dublör 4.7 734

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 313,810

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Dublör 7.8 381,732

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Dublör 7.2 5,712

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 39,797

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 149,343

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.3 186,309
2003 Aksiyon Dublör    
2003 Aksiyon Dublör    

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 173,000
2002 Aksiyon Dublör 6.6 3,638
2002 Dram Dublör 7.5 2,421

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 445,046

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 172,480

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 108,399

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 59,143

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 112,352

Dövüş Sanatı
2002 Aksiyon Dublör 6.2 39,587

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,890

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 55,263
1998 Dram Dublör 7.1 62,409
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017