Giriş Kayıt
Jonathan Eusebio

Jonathan Eusebio


Dublör, Oyuncu

Jonathan Eusebio, dublör, oyuncu. Dehşet Treni (2008), Dövüş Sanatı (2002), Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (2009), Phil Zaman Yolculuğunda (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Eusabia | Jonathan Eusabio | Jonathan R.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.9 115,421
2017 Aksiyon Dublör 6.2 56,020
2017 Aksiyon Dublör 7.7 159,709

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.6 322,935

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 62,399

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör 6.0 72,745

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör 5.7 71,736
2014 Aksiyon Dublör 7.3 342,673

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.9 180,149

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 140,747

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 189,963

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 92,746
2013 Aksiyon Dublör 6.7 360,357

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 167,859

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 247,572

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Dublör 7.2 436,682

Yenilmezler
2012 Aksiyon Dublör 8.1 1,054,657

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Dublör 5.8 74,936

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör 5.2 85,336

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 80,417
2010 Aksiyon Dublör 7.7 43,947

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 285,708

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Dublör 4.9 194,249

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 563,920

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Dublör 3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 60,580

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 393,239

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Dublör 2.6 60,062

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,099

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 50,866

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 84,712

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 531,070
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 36,999

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Dublör 7.1 507,761

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 269,872

Destansı Bir Film
2007 Macera Dublör 2.3 92,841

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 642,218

Ahmaklar
2006 Macera Dublör 6.6 116,705

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Dublör 7.4 123,889
2005 Aksiyon Dublör 7.9 253,277
2005 Aksiyon Dublör 6.4 26,462
2005 Aksiyon Dublör 7.4 4,491
2005 Komedi Dublör 6.2 728
2005 Aksiyon Dublör 2.9 565
2004 Aksiyon Dublör 4.7 734

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 309,053

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Dublör 7.8 375,965

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Dublör 7.2 5,584

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 38,878

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 147,485

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.3 183,855
2003 Aksiyon Dublör    
2003 Aksiyon Dublör    

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 170,672
2002 Aksiyon Dublör 6.6 3,561
2002 Dram Dublör 7.5 2,421

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 438,291

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 169,481

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 107,428

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 58,446

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 110,275

Dövüş Sanatı
2002 Aksiyon Dublör 6.2 39,245

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,619

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 54,420
1998 Dram Dublör 7.1 61,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017