Giriş Kayıt
Jonathan Eusebio

Jonathan Eusebio


Dublör, Oyuncu

Jonathan Eusebio, dublör, oyuncu. Dehşet Treni (2008), Dövüş Sanatı (2002), Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (2009), Phil Zaman Yolculuğunda (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Eusabia | Jonathan Eusabio | Jonathan R.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 7.1 12,604
2017 Aksiyon Dublör 8.1 76,186

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.7 262,533

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 56,847

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör 6.0 69,211

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Dublör 5.7 69,728
2014 Aksiyon Dublör 7.2 311,974

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.9 177,221

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Dublör 6.3 137,834

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 186,158

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 90,774
2013 Aksiyon Dublör 6.7 350,801

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Dublör 4.9 164,996

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.7 243,165

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Dublör 7.2 428,106

Yenilmezler
2012 Aksiyon Dublör 8.1 1,037,765

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Dublör 5.8 74,263

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör 5.2 84,452

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 79,121
2010 Aksiyon Dublör 7.7 43,440

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 280,818

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Dublör 4.9 191,438

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Dublör 7.0 550,601

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Dublör 3.1 3,609

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 59,842

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Dublör 6.7 384,045

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Dublör 2.7 58,949

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,099

Dehşet Treni
2008 Korku Dublör 6.1 49,201

Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 83,367

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 520,606
2007 Aksiyon Dublör 4.3 2,277

İntikam Maçı
2007 Komedi Dublör 5.3 36,587

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Dublör 7.1 493,690

Tetikçi
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 266,138

Destansı Bir Film
2007 Macera Dublör 2.3 91,899

300 Spartalı
2006 Aksiyon Dublör 7.7 632,129

Ahmaklar
2006 Macera Dublör 6.6 114,149

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Dublör 7.4 122,519
2005 Aksiyon Dublör 8.0 250,164
2005 Aksiyon Dublör 6.4 26,140
2005 Aksiyon Dublör 7.4 4,491
2005 Komedi Dublör 6.2 728
2005 Aksiyon Dublör 2.9 565
2004 Aksiyon Dublör 4.7 734

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 304,259

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Dublör 7.8 369,256

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Dublör 7.2 5,472

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 38,004

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 145,494

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.3 181,317
2003 Aksiyon Dublör    
2003 Aksiyon Dublör    

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 168,194
2002 Aksiyon Dublör 6.6 3,481
2002 Dram Dublör 7.5 2,421

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 430,651

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 166,118

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 106,374

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Dublör 6.0 57,741

Bir Zamanlar Askerdik
2002 Aksiyon Dublör 7.2 108,223

Dövüş Sanatı
2002 Aksiyon Dublör 6.2 38,916

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,337

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 8.0 53,492
1998 Dram Dublör 7.1 59,886
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017