Giriş Kayıt
Corey Michael Eubanks

Corey Michael Eubanks


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Corey Michael Eubanks, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı, yönetmen. Akıl Defteri (2000), Ocean's 11 (2001), Büyük Balık (2003), Uçaklar, Trenler ve Otomobiller (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corey M. Eubanks | Corey Eubanks | Cory Eubanks
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Dublör 7.9 135,016

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Dublör 6.5 200,766

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 251,724
2014 Aksiyon Dublör 4.6 2,034

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 87,054

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 95,330
2013 Komedi Dublör 6.7 39,747
2013 Aksiyon Dublör 8.4 62,538

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 275,167
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 3,202

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 535,731

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Dublör 6.9 364,319

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 334,778

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 293,972

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Dublör 6.3 153,180

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 75,135

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 131,566
2009 Korku Dublör 4.1 279
2009 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 33,760

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör 6.6 154,724

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 264,340
2008 Aksiyon Dublör 6.4 359,770

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 187,751

Şıpsevdi
2007 Komedi Dublör 5.8 73,773
2007 Aksiyon Dublör 7.1 525,602

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 35,707
2007 Aksiyon Dublör    
2006 Aksiyon Dublör 7.0 250,546

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 187,271

Suç Mahallesi
2006 Suç Dublör 6.4 5,582

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 269,546

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 364,085
2004 Aksiyon Dublör 4.4 33,984

Son Perde
2004 Komedi Dublör 5.7 3,800

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Dublör 6.1 123,400

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Dublör 6.5 81,039

Komşu Kızı
2004 Komedi Dublör 6.8 175,710
2004 Komedi Dublör 8.5 139,838

Büyük Balık
2003 Macera Dublör 8.0 360,441

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Dublör 5.7 217,765

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 199,683
2002 Kısa Metraj Dublör 7.7 3,936
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063
2002 Kısa Metraj Dublör 7.3 4,387

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881
2002 Dram Dublör 6.1 864

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Dublör 8.0 249,485

Ocean's 11
2001 Suç Dublör 7.8 418,480

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 182,167

Max Taşınıyor
2001 Komedi Dublör 5.4 5,950

Darısı Başıma
2001 Komedi Dublör 5.2 63,511
2000 Komedi Dublör 5.6 8,110

Akıl Defteri
2000 Gizem Dublör 8.5 886,782

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 28,091

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.5 191,314

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 251,634

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 58,587
1998 Suç Dublör 6.4 3,163

İntihar Pokeri
1997 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 22,924
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Dublör 6.3 178,045
1996 Komedi Dublör 5.7 35,509

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.2 21,216
1995 Dram Dublör 5.0 941
1994 Komedi Dublör 6.4 865
1994 Komedi Dublör 5.1 1,049

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 23,930
1992 Komedi Dublör 5.0 4,363

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 49,332

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
Dublör
6.6 1,722
1991 Dram Dublör 7.5 12,365

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Dublör 5.7 4,195

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Dublör 6.7 59,962
1991 Dram Dublör 7.2 6,976

Manyak Polis 2
1990 Suç Dublör 5.8 4,249

İlk Kuvvet
1990 Suç Dublör 5.7 2,632
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458
1989 Dram Dublör 5.3 828
1989 Komedi Dublör 6.4 8,793

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Dublör 4.1 22,209

Kötü Ruh 3
1988 Korku Dublör 4.6 13,657

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Dublör 7.6 56,278

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 5.9 12,666
1988 Komedi Dublör 5.2 16,764
1988 Komedi Dublör 5.7 7,355

Manyak Polis
1988 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 9,945

Porşe Hırsızları
1987 Suç Dublör 6.0 3,069

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Dublör 7.6 95,513

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Dublör 6.8 43,258
1987 Komedi Dublör 5.9 26,314
1987 Suç Dublör    

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 52,293
1986 Aksiyon Dublör    

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Dublör 7.0 42,539
1985 Aile Dublör 6.2 9,744

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Dublör 6.6 41,180

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu
Dublör
5.1 1,571
1979 Aksiyon Dublör 7.1 7,068
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017