Giriş Kayıt
Corey Michael Eubanks

Corey Michael Eubanks


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Corey Michael Eubanks, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı, yönetmen. Akıl Defteri (2000), Ocean's 11 (2001), Büyük Balık (2003), Uçaklar, Trenler ve Otomobiller (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corey M. Eubanks | Corey Eubanks | Cory Eubanks
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Dublör 7.9 136,664

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Dublör 6.5 202,342

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 252,946
2014 Aksiyon Dublör 4.6 2,034

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 87,806

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 95,766
2013 Komedi Dublör 6.7 39,747
2013 Aksiyon Dublör 8.4 63,248

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 276,256
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 3,202

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 539,947

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Dublör 6.9 365,840

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 336,020

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 295,375

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Dublör 6.3 153,868

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 75,368

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 132,055
2009 Korku Dublör 4.1 279
2009 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 33,760

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör 6.6 155,251

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 265,582
2008 Aksiyon Dublör 6.4 362,154

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 188,464

Şıpsevdi
2007 Komedi Dublör 5.8 73,998
2007 Aksiyon Dublör 7.1 527,583

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 35,785
2007 Aksiyon Dublör    
2006 Aksiyon Dublör 7.0 251,668

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 188,587

Suç Mahallesi
2006 Suç Dublör 6.4 5,582

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 270,448

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 366,520
2004 Aksiyon Dublör 4.4 34,168

Son Perde
2004 Komedi Dublör 5.7 3,800

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Dublör 6.1 123,727

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Dublör 6.5 81,274

Komşu Kızı
2004 Komedi Dublör 6.8 176,366
2004 Komedi Dublör 8.5 140,378

Büyük Balık
2003 Macera Dublör 8.0 361,785

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Dublör 5.7 218,757

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 200,980
2002 Kısa Metraj Dublör 7.7 3,936
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063
2002 Kısa Metraj Dublör 7.3 4,387

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881
2002 Dram Dublör 6.1 864

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Dublör 8.0 251,204

Ocean's 11
2001 Suç Dublör 7.8 420,722

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 182,961

Max Taşınıyor
2001 Komedi Dublör 5.4 5,950

Darısı Başıma
2001 Komedi Dublör 5.2 63,822
2000 Komedi Dublör 5.6 8,110

Akıl Defteri
2000 Gizem Dublör 8.5 892,951

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 28,220

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.5 191,999

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 252,969

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 58,867
1998 Suç Dublör 6.4 3,163

İntihar Pokeri
1997 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 22,924
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Dublör 6.3 178,748
1996 Komedi Dublör 5.7 35,509

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.2 21,275
1995 Dram Dublör 5.0 941
1994 Komedi Dublör 6.4 865
1994 Komedi Dublör 5.1 1,049

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,037
1992 Komedi Dublör 5.0 4,363

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 49,562

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
Dublör
6.6 1,732
1991 Dram Dublör 7.4 12,434

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Dublör 5.7 4,195

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Dublör 6.7 60,191
1991 Dram Dublör 7.2 7,040

Manyak Polis 2
1990 Suç Dublör 5.8 4,249

İlk Kuvvet
1990 Suç Dublör 5.7 2,632
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458
1989 Dram Dublör 5.3 846
1989 Komedi Dublör 6.4 8,836

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Dublör 4.1 22,209

Kötü Ruh 3
1988 Korku Dublör 4.5 13,710

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Dublör 7.6 56,560

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 5.9 12,666
1988 Komedi Dublör 5.2 16,843
1988 Komedi Dublör 5.7 7,355

Manyak Polis
1988 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 9,945

Porşe Hırsızları
1987 Suç Dublör 6.0 3,069

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Dublör 7.6 95,917

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Dublör 6.8 43,468
1987 Komedi Dublör 5.9 26,601
1987 Suç Dublör    

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 52,601
1986 Aksiyon Dublör    

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Dublör 7.0 42,664
1985 Aile Dublör 6.2 9,744

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Dublör 6.6 41,340

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu
Dublör
5.1 1,571
1979 Aksiyon Dublör 7.1 7,146
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017