Giriş Kayıt
Corey Michael Eubanks

Corey Michael Eubanks


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Corey Michael Eubanks, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı, yönetmen. Akıl Defteri (2000), Ocean's 11 (2001), Büyük Balık (2003), Uçaklar, Trenler ve Otomobiller (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corey M. Eubanks | Corey Eubanks | Cory Eubanks
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Dublör 7.9 138,679

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Dublör 6.5 204,103

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 254,556
2014 Aksiyon Dublör 4.6 2,034

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 88,441

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 96,328
2013 Komedi Dublör 6.7 39,747
2013 Aksiyon Dublör 8.4 64,123

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 277,483
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 3,202

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 544,171

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Dublör 6.9 367,473

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 337,470

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 298,930

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Dublör 6.3 154,522

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 75,713

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 132,581
2009 Korku Dublör 4.1 279
2009 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 34,550

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör 6.6 155,818

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 267,053
2008 Aksiyon Dublör 6.4 364,458

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 189,337

Şıpsevdi
2007 Komedi Dublör 5.8 74,362
2007 Aksiyon Dublör 7.1 529,826

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 36,021
2007 Aksiyon Dublör    
2006 Aksiyon Dublör 7.0 252,974

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 191,846

Suç Mahallesi
2006 Suç Dublör 6.4 5,582

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 271,631

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 368,900
2004 Aksiyon Dublör 4.4 34,366

Son Perde
2004 Komedi Dublör 5.7 3,800

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Dublör 6.1 124,056

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Dublör 6.5 81,552

Komşu Kızı
2004 Komedi Dublör 6.8 177,107
2004 Komedi Dublör 8.5 141,000

Büyük Balık
2003 Macera Dublör 8.0 363,288

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Dublör 5.7 219,810

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 204,185
2002 Kısa Metraj Dublör 7.7 3,936
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063
2002 Kısa Metraj Dublör 7.3 4,387

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881
2002 Dram Dublör 6.1 864

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Dublör 8.0 253,403

Ocean's 11
2001 Suç Dublör 7.8 423,472

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 183,821

Max Taşınıyor
2001 Komedi Dublör 5.4 6,021

Darısı Başıma
2001 Komedi Dublör 5.2 64,229
2000 Komedi Dublör 5.6 8,110

Akıl Defteri
2000 Gizem Dublör 8.5 899,471

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 28,329

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.5 192,786

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 254,396

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 58,873
1998 Suç Dublör 6.4 3,163

İntihar Pokeri
1997 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 22,924
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Dublör 6.3 179,561
1996 Komedi Dublör 5.7 35,509

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.2 21,378
1995 Dram Dublör 5.0 941
1994 Komedi Dublör 6.4 865
1994 Komedi Dublör 5.1 1,049

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,141
1992 Komedi Dublör 5.0 4,363

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 49,814

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
Dublör
6.6 1,749
1991 Dram Dublör 7.4 12,513

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Dublör 5.7 4,195

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Dublör 6.7 60,456
1991 Dram Dublör 7.2 7,086

Manyak Polis 2
1990 Suç Dublör 5.8 4,249

İlk Kuvvet
1990 Suç Dublör 5.7 2,632
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458
1989 Dram Dublör 5.3 846
1989 Komedi Dublör 6.4 8,836

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Dublör 4.1 22,209

Kötü Ruh 3
1988 Korku Dublör 4.5 13,710

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Dublör 7.6 56,898

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 5.9 12,666
1988 Komedi Dublör 5.2 16,945
1988 Komedi Dublör 5.7 7,355

Manyak Polis
1988 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 10,412

Porşe Hırsızları
1987 Suç Dublör 6.0 3,069

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Dublör 7.6 96,381

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Dublör 6.8 43,735
1987 Komedi Dublör 5.9 26,741
1987 Suç Dublör    

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 53,043
1986 Aksiyon Dublör    

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Dublör 7.0 42,821
1985 Aile Dublör 6.2 9,744

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Dublör 6.6 41,503

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu
Dublör
5.1 1,571
1979 Aksiyon Dublör 7.1 7,227
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017