Giriş Kayıt
Corey Michael Eubanks

Corey Michael Eubanks


Dublör, Oyuncu, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Corey Michael Eubanks, dublör, oyuncu, yönetmen, yönetmen asistanı. Akıl Defteri (2000), Ocean's 11 (2001), Büyük Balık (2003), Uçaklar, Trenler ve Otomobiller (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corey M. Eubanks | Corey Eubanks | Cory Eubanks
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Dublör 7.9 155,395

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Dublör 6.5 221,218

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 271,227
2014 Aksiyon Dublör 4.5 2,212

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 94,382

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 103,324
2013 Komedi Dublör 6.7 42,211
2013 Aksiyon Dublör 8.4 70,740

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 291,346
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 3,202

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 599,411

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Dublör 6.9 383,952

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 353,146

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 315,472

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Dublör 6.3 161,747

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 78,826

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 139,054
2009 Korku Dublör 4.0 287
2009 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 36,874

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör 6.6 161,654

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 280,431
2008 Aksiyon Dublör 6.4 389,253

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 198,034

Şıpsevdi
2007 Komedi Dublör 5.8 77,531
2007 Aksiyon Dublör 7.1 551,270

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 37,325
2007 Aksiyon Dublör    
2006 Aksiyon Dublör 7.0 264,695

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 206,253

Suç Mahallesi
2006 Suç Dublör 6.4 5,582

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 280,980

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 393,373
2004 Aksiyon Dublör 4.5 36,147

Son Perde
2004 Komedi Dublör 5.7 3,800

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Dublör 6.1 127,878

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Dublör 6.5 84,550

Komşu Kızı
2004 Komedi Dublör 6.7 184,087
2004 Komedi Dublör 8.5 146,939

Büyük Balık
2003 Macera Dublör 8.0 377,552

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Dublör 5.7 230,444

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 218,455
2002 Kısa Metraj Dublör 7.7 4,125
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063
2002 Kısa Metraj Dublör 7.3 4,387

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 55,628
2002 Dram Dublör 6.1 864

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Dublör 8.0 274,091

Ocean's 11
2001 Suç Dublör 7.8 448,962

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 194,964

Max Taşınıyor
2001 Komedi Dublör 5.4 6,021

Darısı Başıma
2001 Komedi Dublör 5.3 67,719
2000 Komedi Dublör 5.6 8,513

Akıl Defteri
2000 Gizem Dublör 8.5 972,132

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 29,553

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.6 201,759

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 268,437

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 62,117
1998 Suç Dublör 6.4 3,163

İntihar Pokeri
1997 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 23,403
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Dublör 6.3 188,518
1996 Komedi Dublör 5.7 37,141

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.2 22,105
1995 Dram Dublör 5.0 941
1995 Macera Dublör 5.0 1,209
1995 Macera Yönetmen
Senarist
3.0 349
1994 Komedi Dublör 6.4 865
1994 Komedi Dublör 5.1 1,049

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 25,515
1992 Komedi Dublör 5.0 4,363
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 52,403

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
Dublör
6.6 1,831
1991 Dram Dublör 7.4 13,452

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Dublör 5.7 4,195

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Dublör 6.7 63,355
1991 Dram Dublör 7.1 7,443

Manyak Polis 2
1990 Suç Dublör 5.8 4,249

İlk Kuvvet
1990 Suç Dublör 5.7 2,632
1989 Korku Dublör 5.7 496
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458
1989 Dram Dublör 5.3 846
1989 Komedi Dublör 6.4 9,347

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Dublör 4.1 22,209

Kötü Ruh 3
1988 Korku Dublör 4.6 14,627

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Dublör 7.6 60,810

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 6.0 13,579
1988 Komedi Dublör 5.3 17,929

Babam Ben Olunca
1988 Komedi Dublör 5.8 7,718

Manyak Polis
1988 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 11,286

Porşe Hırsızları
1987 Suç Dublör 6.0 3,069

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Dublör 7.6 103,316

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Dublör 6.8 46,906
1987 Komedi Dublör 5.9 27,607
1987 Suç Dublör 5.7 2,669

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 56,988
1986 Aksiyon Dublör    

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Dublör 7.0 44,729
1985 Aile Dublör 6.2 10,513

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Dublör 6.6 43,587

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu
Dublör
5.1 1,571
1979 Aksiyon Dublör 7.1 8,231
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018