Giriş Kayıt
Corey Michael Eubanks

Corey Michael Eubanks


Dublör, Oyuncu, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Corey Michael Eubanks, dublör, oyuncu, yönetmen, yönetmen asistanı. Akıl Defteri (2000), Ocean's 11 (2001), Büyük Balık (2003), Uçaklar, Trenler ve Otomobiller (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corey M. Eubanks | Corey Eubanks | Cory Eubanks
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Dublör 7.9 147,487

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Dublör 6.5 213,294

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 264,445
2014 Aksiyon Dublör 4.5 2,212

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 91,073

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 99,469
2013 Komedi Dublör 6.7 40,983
2013 Aksiyon Dublör 8.4 67,304

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 283,399
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 3,202

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 565,016

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Dublör 6.9 375,688

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 346,229

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 307,959

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Dublör 6.3 158,112

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 77,110

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 135,639
2009 Korku Dublör 4.1 279
2009 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 34,550

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör 6.6 158,638

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 273,467
2008 Aksiyon Dublör 6.4 375,958

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 193,363

Şıpsevdi
2007 Komedi Dublör 5.8 75,976
2007 Aksiyon Dublör 7.1 541,766

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 36,683
2007 Aksiyon Dublör    
2006 Aksiyon Dublör 7.0 258,630

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 199,483

Suç Mahallesi
2006 Suç Dublör 6.4 5,582

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 276,025

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 380,103
2004 Aksiyon Dublör 4.4 35,151

Son Perde
2004 Komedi Dublör 5.7 3,800

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Dublör 6.1 125,779

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Dublör 6.5 82,890

Komşu Kızı
2004 Komedi Dublör 6.8 180,467
2004 Komedi Dublör 8.5 143,879

Büyük Balık
2003 Macera Dublör 8.0 369,882

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Dublör 5.7 224,343

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 211,790
2002 Kısa Metraj Dublör 7.7 3,936
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063
2002 Kısa Metraj Dublör 7.3 4,387

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881
2002 Dram Dublör 6.1 864

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Dublör 8.0 264,546

Ocean's 11
2001 Suç Dublör 7.8 435,323

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 190,277

Max Taşınıyor
2001 Komedi Dublör 5.4 6,021

Darısı Başıma
2001 Komedi Dublör 5.2 65,969
2000 Komedi Dublör 5.6 8,110

Akıl Defteri
2000 Gizem Dublör 8.5 932,068

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 28,666

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.6 196,862

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 261,000

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 60,371
1998 Suç Dublör 6.4 3,163

İntihar Pokeri
1997 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 23,403
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Dublör 6.3 183,655
1996 Komedi Dublör 5.7 36,420

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.2 21,732
1995 Dram Dublör 5.0 941
1995 Macera Yönetmen
Senarist
3.0 349
1994 Komedi Dublör 6.4 865
1994 Komedi Dublör 5.1 1,049

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,724
1992 Komedi Dublör 5.0 4,363
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 50,953

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
Dublör
6.6 1,825
1991 Dram Dublör 7.4 12,989

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Dublör 5.7 4,195

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Dublör 6.7 61,818
1991 Dram Dublör 7.1 7,200

Manyak Polis 2
1990 Suç Dublör 5.8 4,249

İlk Kuvvet
1990 Suç Dublör 5.7 2,632
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458
1989 Dram Dublör 5.3 846
1989 Komedi Dublör 6.4 9,087

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Dublör 4.1 22,209

Kötü Ruh 3
1988 Korku Dublör 4.5 13,710

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Dublör 7.6 58,457

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 6.0 13,072
1988 Komedi Dublör 5.2 17,344

Babam Ben Olunca
1988 Komedi Dublör 5.7 7,551

Manyak Polis
1988 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 10,711

Porşe Hırsızları
1987 Suç Dublör 6.0 3,069

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Dublör 7.6 99,149

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Dublör 6.8 45,326
1987 Komedi Dublör 5.9 27,453
1987 Suç Dublör    

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 54,994
1986 Aksiyon Dublör    

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Dublör 7.0 43,657
1985 Aile Dublör 6.2 10,141

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Dublör 6.6 42,467

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu
Dublör
5.1 1,571
1979 Aksiyon Dublör 7.1 7,668
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017