Giriş Kayıt
Corey Michael Eubanks

Corey Michael Eubanks


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Corey Michael Eubanks, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı, yönetmen. Akıl Defteri (2000), Ocean's 11 (2001), Büyük Balık (2003), Uçaklar, Trenler ve Otomobiller (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corey M. Eubanks | Corey Eubanks | Cory Eubanks
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Dublör 7.9 141,739

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Dublör 6.5 207,425

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 258,087
2014 Aksiyon Dublör 4.5 2,212

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 89,309

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 97,379
2013 Komedi Dublör 6.7 39,747
2013 Aksiyon Dublör 8.4 65,262

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 279,482
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 3,202

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 551,524

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Dublör 6.9 370,092

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 340,643

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 302,769

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Dublör 6.3 155,785

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 76,197

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 133,592
2009 Korku Dublör 4.1 279
2009 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 34,550

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör 6.6 156,688

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 269,010
2008 Aksiyon Dublör 6.4 368,173

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 190,674

Şıpsevdi
2007 Komedi Dublör 5.8 74,993
2007 Aksiyon Dublör 7.1 534,242

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 36,213
2007 Aksiyon Dublör    
2006 Aksiyon Dublör 7.0 254,917

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 195,068

Suç Mahallesi
2006 Suç Dublör 6.4 5,582

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 273,155

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 372,729
2004 Aksiyon Dublör 4.4 34,649

Son Perde
2004 Komedi Dublör 5.7 3,800

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Dublör 6.1 124,616

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Dublör 6.5 82,035

Komşu Kızı
2004 Komedi Dublör 6.8 178,237
2004 Komedi Dublör 8.5 141,980

Büyük Balık
2003 Macera Dublör 8.0 365,581

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Dublör 5.7 221,427

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 207,381
2002 Kısa Metraj Dublör 7.7 3,936
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063
2002 Kısa Metraj Dublör 7.3 4,387

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881
2002 Dram Dublör 6.1 864

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Dublör 8.0 257,331

Ocean's 11
2001 Suç Dublör 7.8 427,850

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 185,345

Max Taşınıyor
2001 Komedi Dublör 5.4 6,021

Darısı Başıma
2001 Komedi Dublör 5.2 64,805
2000 Komedi Dublör 5.6 8,110

Akıl Defteri
2000 Gizem Dublör 8.5 909,561

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 28,525

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.6 194,105

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 256,723

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 59,490
1998 Suç Dublör 6.4 3,163

İntihar Pokeri
1997 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 22,924
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Dublör 6.3 180,914
1996 Komedi Dublör 5.7 36,013

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.2 21,495
1995 Dram Dublör 5.0 941
1994 Komedi Dublör 6.4 865
1994 Komedi Dublör 5.1 1,049

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,353
1992 Komedi Dublör 5.0 4,363
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 50,220

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
Dublör
6.6 1,776
1991 Dram Dublör 7.4 12,710

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Dublör 5.7 4,195

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Dublör 6.7 60,983
1991 Dram Dublör 7.2 7,086

Manyak Polis 2
1990 Suç Dublör 5.8 4,249

İlk Kuvvet
1990 Suç Dublör 5.7 2,632
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458
1989 Dram Dublör 5.3 846
1989 Komedi Dublör 6.4 8,836

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Dublör 4.1 22,209

Kötü Ruh 3
1988 Korku Dublör 4.5 13,710

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Dublör 7.6 57,370

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 6.0 13,072
1988 Komedi Dublör 5.2 17,084
1988 Komedi Dublör 5.7 7,551

Manyak Polis
1988 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 10,595

Porşe Hırsızları
1987 Suç Dublör 6.0 3,069

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Dublör 7.6 97,263

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Dublör 6.8 44,167
1987 Komedi Dublör 5.9 26,971
1987 Suç Dublör    

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 53,687
1986 Aksiyon Dublör    

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Dublör 7.0 43,090
1985 Aile Dublör 6.2 9,975

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Dublör 6.6 41,839

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu
Dublör
5.1 1,571
1979 Aksiyon Dublör 7.1 7,358
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017