Giriş Kayıt
Corey Michael Eubanks

Corey Michael Eubanks


Dublör, Oyuncu, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Corey Michael Eubanks, dublör, oyuncu, yönetmen, yönetmen asistanı. Akıl Defteri (2000), Ocean's 11 (2001), Büyük Balık (2003), Uçaklar, Trenler ve Otomobiller (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Corey M. Eubanks | Corey Eubanks | Cory Eubanks
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Dublör 7.9 149,152

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Dublör 6.5 214,977

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 265,969
2014 Aksiyon Dublör 4.5 2,212

Kardeşim İçin
2013 Suç Dublör 6.8 91,696

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 100,160
2013 Komedi Dublör 6.7 41,148
2013 Aksiyon Dublör 8.4 67,962

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 284,931
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 3,202

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 570,198

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Dublör 6.9 377,370

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 347,680

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.3 309,479

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Dublör 6.3 158,801

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Dublör 5.4 77,395

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 136,321
2009 Korku Dublör 4.0 287
2009 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.1 34,550

Kartal Göz
2008 Aksiyon Dublör 6.6 159,225

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Dublör 7.0 274,914
2008 Aksiyon Dublör 6.4 378,673

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 194,230

Şıpsevdi
2007 Komedi Dublör 5.8 76,362
2007 Aksiyon Dublör 7.1 543,758

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 36,795
2007 Aksiyon Dublör    
2006 Aksiyon Dublör 7.0 259,870

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 200,808

Suç Mahallesi
2006 Suç Dublör 6.4 5,582

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 277,050

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 382,821
2004 Aksiyon Dublör 4.4 35,354

Son Perde
2004 Komedi Dublör 5.7 3,800

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Dublör 6.1 126,177

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Dublör 6.5 83,225

Komşu Kızı
2004 Komedi Dublör 6.8 181,157
2004 Komedi Dublör 8.5 144,482

Büyük Balık
2003 Macera Dublör 8.0 371,519

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Dublör 5.7 225,637

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 213,121
2002 Kısa Metraj Dublör 7.7 4,125
2002 Aksiyon Dublör 7.5 5,063
2002 Kısa Metraj Dublör 7.3 4,387

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881
2002 Dram Dublör 6.1 864

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Dublör 8.0 266,481

Ocean's 11
2001 Suç Dublör 7.8 437,796

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 191,683

Max Taşınıyor
2001 Komedi Dublör 5.4 6,021

Darısı Başıma
2001 Komedi Dublör 5.2 66,326
2000 Komedi Dublör 5.6 8,110

Akıl Defteri
2000 Gizem Dublör 8.5 938,951

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 28,666

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.6 197,941

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Dublör 6.1 262,396

Taşralılar
1999 Komedi Dublör 5.3 10,566

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 60,723
1998 Suç Dublör 6.4 3,163

İntihar Pokeri
1997 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 23,403
1997 Aksiyon Dublör 6.3 4,142

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Dublör 6.3 184,792
1996 Komedi Dublör 5.7 36,601

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Dublör 3.2 21,766
1995 Dram Dublör 5.0 941
1995 Macera Dublör 5.0 1,209
1995 Macera Yönetmen
Senarist
3.0 349
1994 Komedi Dublör 6.4 865
1994 Komedi Dublör 5.1 1,049

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,862
1992 Komedi Dublör 5.0 4,363
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 51,216

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen Asistanı
Yönetmen
Dublör
6.6 1,831
1991 Dram Dublör 7.4 13,077

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Dublör 5.7 4,195

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Dublör 6.7 62,090
1991 Dram Dublör 7.1 7,286

Manyak Polis 2
1990 Suç Dublör 5.8 4,249

İlk Kuvvet
1990 Suç Dublör 5.7 2,632
1989 Korku Dublör 5.7 496
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458
1989 Dram Dublör 5.3 846
1989 Komedi Dublör 6.4 9,087

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Dublör 4.1 22,209

Kötü Ruh 3
1988 Korku Dublör 4.6 14,279

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Dublör 7.6 58,864

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 6.0 13,439
1988 Komedi Dublör 5.2 17,436

Babam Ben Olunca
1988 Komedi Dublör 5.8 7,718

Manyak Polis
1988 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 10,973

Porşe Hırsızları
1987 Suç Dublör 6.0 3,069

Uçaklar, Trenler ve Otomobiller
1987 Komedi Dublör 7.6 100,198

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Dublör 6.8 45,636
1987 Komedi Dublör 5.9 27,607
1987 Suç Dublör 5.7 2,669

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 55,421
1986 Aksiyon Dublör    

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Dublör 7.0 43,824
1985 Aile Dublör 6.2 10,141

İneklerin İntikamı
1984 Komedi Dublör 6.6 42,679

Kumarbazlar
1983 Komedi Oyuncu
Dublör
5.1 1,571
1979 Aksiyon Dublör 7.1 7,772
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017