Giriş Kayıt
Erik Estrada

Erik Estrada (68)


Oyuncu, Yapımcı

Henry Enrique Estrada, 16 Mart 1949 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Cool Cat Saves the Kids (2015), The Cross and the Switchblade (1970), Guns (1990), Do or Die (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Henry Enrique Estrada
Doğum Tarihi: 16 Mart 1949
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 68 Aksiyon Oyuncu 6.0 24,045

Süper Papağan
2016 67 Animasyon Oyuncu 4.9 117
2015 66 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,932

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 65 Animasyon Oyuncu 6.0 13,724
2014 65 Dram Oyuncu 9.9 9
2013 64 Macera Oyuncu 3.9 94
2013 64 Dram Oyuncu 5.6 365
2013 64 Aksiyon Oyuncu    
2013 64 Komedi Oyuncu 6.4 125
2012 63 Komedi Oyuncu 3.6 165
2012 Talk-Show Oyuncu 6.4 163

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 56,619
2008 59 Komedi Oyuncu    

Tarihi Eser
2007 58 Komedi 4.4 5,652

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 87,549

Kaçıklar Üniversitesi
2002 53 Komedi Oyuncu 6.4 93,766

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 30,850
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 5,247
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,429
1999 50 Korku Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,700
1996 Komedi Oyuncu 6.6 26,813

Belalı Kardeşler
1995 46 Komedi Oyuncu 2.1 77
1993 44 Komedi Oyuncu    
1993 44 Suç Oyuncu 4.6 125
1993 44 Aksiyon Oyuncu 6.1 39,522
1991 42 Aksiyon Oyuncu 3.4 570
1990 41 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.9 425
1990 41 Aksiyon Oyuncu 3.7 619

Bir Güç Gösterisi
1990 41 Dram Oyuncu 5.2 562

12 Kahraman Haydut: Zorlu Görev
1988 Aksiyon Oyuncu 5.2 795

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,997

Yangın!
1977 28 Dram Oyuncu    

Pasifik Savaşları
1976 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 14,321
1976 27 Western Oyuncu    

Havaalanı 1975
1974 25 Aksiyon Oyuncu 5.5 7,788

42. Hücre
1972 23 Suç Oyuncu 7.0 1,318
1970 21 Biyografi Oyuncu 6.2 786
- Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017