Giriş Kayıt
Erik Estrada

Erik Estrada (68)


Oyuncu, Yapımcı

Henry Enrique Estrada, 16 Mart 1949 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Cool Cat Saves the Kids (2015), The Cross and the Switchblade (1970), Guns (1990), Do or Die (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Henry Enrique Estrada
Doğum Tarihi: 16 Mart 1949
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 68 Aksiyon Oyuncu 6.0 22,435

Süper Papağan
2016 67 Animasyon Oyuncu 4.9 117
2015 66 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,932

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 65 Animasyon Oyuncu 6.0 13,724
2014 65 Dram Oyuncu 9.9 9
2013 64 Macera Oyuncu 3.9 94
2013 64 Dram Oyuncu 5.6 365
2013 64 Aksiyon Oyuncu    
2013 64 Komedi Oyuncu 6.4 125
2012 63 Komedi Oyuncu 3.6 165

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 56,037
2008 59 Komedi Oyuncu    

Tarihi Eser
2007 58 Komedi 4.4 5,652

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 87,294

Kaçıklar Üniversitesi
2002 53 Komedi Oyuncu 6.4 93,424

Jim'e Göre
2001 Komedi Oyuncu 6.4 30,739
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 5,247
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,407
1999 50 Korku Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 6.6 26,634

Belalı Kardeşler
1995 46 Komedi Oyuncu 2.1 77
1993 44 Komedi Oyuncu    
1993 44 Suç Oyuncu 4.6 125
1993 44 Aksiyon Oyuncu 6.1 39,191
1991 42 Aksiyon Oyuncu 3.4 570
1990 41 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
3.9 425
1990 41 Aksiyon Oyuncu 3.7 619

Bir Güç Gösterisi
1990 41 Dram Oyuncu 5.2 562

12 Kahraman Haydut: Zorlu Görev
1988 39 Aksiyon Oyuncu    

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,951

Yangın!
1977 28 Dram Oyuncu    

Pasifik Savaşları
1976 27 Aksiyon Oyuncu 6.8 14,321
1976 27 Western Oyuncu    

Havaalanı 1975
1974 25 Aksiyon Oyuncu 5.5 7,782

42. Hücre
1972 23 Suç Oyuncu 7.0 1,318
1970 21 Biyografi Oyuncu 6.2 786
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017