Giriş Kayıt
Taylor Estevez

Taylor Estevez (33)


Dublör, Oyuncu, Yapımcı

Tayor Levi Estevez, 22 Haziran 1984 Los Angeles, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yapımcı. Zor Biraderler (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tayor Levi Estevez
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1984
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Aksiyon Dublör    
2017 33 Korku Özel Efekt 3.2 515
2017 33 Kısa Metraj Dublör    
2016 32 Dram Çeşitli 5.3 664

Zor Biraderler
2014 30 Aksiyon Dublör 6.2 86,829
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564

Anne
2013 Komedi Dublör 7.1 19,527

Yol
2010 26 Macera Yapımcı 7.4 25,646

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 210,103
2000 Biyografi Oyuncu 5.9 3,074
1993 9 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,387
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,820) Last Flag Flying (3,715) The Man from Earth: Holocene (3,560) Jigsaw (3,532) Thor: Ragnarok (3,522) Geostorm (3,294) The Open House (1,257) Dunkirk (1,250) It (1,019) The Foreigner (1,018)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,099) Black Mirror (6,046) Supernatural (4,296) The Big Bang Theory (3,821) Shameless (3,463) The Flash (3,450) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,268) The Blacklist (2,156) Knightfall (1,793) The X Files (1,771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018