Giriş Kayıt
Taylor Estevez

Taylor Estevez (33)


Dublör, Oyuncu, Yapımcı

Tayor Levi Estevez, 22 Haziran 1984 Los Angeles, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yapımcı. Zor Biraderler (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tayor Levi Estevez
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1984
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Korku Özel Efekt 3.2 333
2016 32 Dram Çeşitli 5.3 664

Zor Biraderler
2014 30 Aksiyon Dublör 6.2 85,155
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564

Anne
2013 Komedi Dublör 7.1 18,241

Yol
2010 26 Macera Yapımcı 7.4 25,250

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 205,753
2000 16 Dram Oyuncu    
1993 9 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017