Giriş Kayıt
Taylor Estevez

Taylor Estevez (33)


Dublör, Oyuncu, Yapımcı

Tayor Levi Estevez, 22 Haziran 1984 Los Angeles, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yapımcı. Zor Biraderler (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tayor Levi Estevez
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1984
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Dram Çeşitli 5.3 643
2016 32 Korku Özel Efekt 6.4 5

Zor Biraderler
2014 30 Aksiyon Dublör 6.2 83,209
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564

Anne
2013 Komedi Dublör 7.1 17,365

Yol
2010 26 Macera Yapımcı 7.4 24,624

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 199,728
2000 16 Dram Oyuncu    
1993 9 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017