Giriş Kayıt
Taylor Estevez

Taylor Estevez (32)


Dublör, Oyuncu, Yapımcı

Tayor Levi Estevez, 22 Haziran 1984 Los Angeles, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yapımcı. Zor Biraderler (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tayor Levi Estevez
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1984
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Dram Çeşitli 5.1 333
2016 32 Korku Özel Efekt 6.4 5

Zor Biraderler
2014 30 Aksiyon Dublör 6.2 81,636
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,550

Anne
2013 Komedi Dublör 7.1 16,731

Yol
2010 26 Macera Yapımcı 7.4 24,130

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 194,896
2000 16 Dram Oyuncu    
1993 9 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,066
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017