Giriş Kayıt
Taylor Estevez

Taylor Estevez (33)


Dublör, Oyuncu, Yapımcı

Tayor Levi Estevez, 22 Haziran 1984 Los Angeles, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yapımcı. Zor Biraderler (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tayor Levi Estevez
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1984
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 32 Dram Çeşitli 5.3 664
2016 32 Korku Özel Efekt 6.4 5

Zor Biraderler
2014 30 Aksiyon Dublör 6.2 84,211
2014 Aksiyon Dublör 7.6 5,564

Anne
2013 Komedi Dublör 7.1 17,735

Yol
2010 26 Macera Yapımcı 7.4 24,978

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 202,776
2000 16 Dram Oyuncu    
1993 9 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,387
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017