Giriş Kayıt
Alberto Esteban

Alberto Esteban


Görsel Efekt

Alberto Esteban, görsel efekt. Gölgeler Ormanı (2006), Grupo 7 (2012), Cachorro (2004), Primos (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alberto Estéban
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Görsel Efekt 6.3 3,332
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 3,724
2011 Komedi Görsel Efekt 6.7 3,400
2010 Komedi Görsel Efekt 4.8 76

Gölgeler Ormanı
2006 Dram Görsel Efekt 5.7 4,517
2004 Komedi Görsel Efekt 7.3 3,229

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Görsel Efekt 7.1 1,439
2002 Dram Görsel Efekt 5.9 609

Yasak Bölge
2002 Macera Görsel Efekt 6.5 1,015
2001 Komedi Görsel Efekt 6.4 166
2001 Dram Görsel Efekt 7.0 486

Kilometer Zero
2000 Komedi Görsel Efekt 7.2 1,584
1999 Komedi Görsel Efekt 6.5 664
1999 Dram Görsel Efekt 6.5 2,329

Aç Gözünü
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 57,833
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018