Giriş Kayıt
Howard Estabrook

Howard Estabrook (94)


Senarist, Yapımcı

Howard Bolles, 10 Temmuz 1884 Detroit, Michigan, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Hell's Angels (1930), Cimarron (1931), The Personal History, Adventures, Experience, & Observation of David Copperfield the Younger (1935), A Bill of Divorcement (1932) gibi yapımlarla biliniyor.16 Temmuz 1978 tarihinde (94 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Howard Bolles
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1884
Ölüm Tarihi: 16 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Howard Esterbrook
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 92 Belgesel 7.3 1,621

Bufalo Vadisi Montana Güzeli
1954 70 Western Senarist 5.7 612
1954 70 Macera Senarist 6.3 193
1946 62 Romantik Senarist 6.5 699
1945 61 Komedi Senarist 6.0 861
1941 57 Aksiyon Senarist 7.0 64
1938 54 Komedi Senarist 6.7 847
1937 53 Dram Senarist
Yapımcı
6.6 258
1935 51 Macera Senarist 7.6 2,851
1935 51 Dram Senarist 5.9 117
1933 49 Komedi Senarist 7.0 312
1932 48 Dram Senarist 6.6 1,090
1931 47 Dram Senarist 6.0 3,731
1930 46 Dram Senarist
Çeşitli
7.8 3,829
1930 46 Komedi Senarist 4.4 9

Namusum İçin
1929 45 Macera Senarist 7.2 184
1929 45 Western Senarist 7.0 413
1928 44 Romantik Senarist 6.8 25
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,937) Rogue One (4,768) Split (3,436) Assassin's Creed (2,413) Brimstone (2,126) Paterson (1,742) Hidden Figures (1,548) The Institute (1,544) The Great Wall (1,194) Passengers (1,065)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,804) Legion (6,842) Arrow (3,667) Legends of Tomorrow (2,140) Into the Badlands (2,073) The Blacklist (1,653) Vikings (1,541) Black Sails (1,534) Game of Thrones (1,418) 24: Legacy (1,399)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017