Giriş Kayıt
Teresa Espinosa

Teresa Espinosa


Oyuncu

Teresa Espinosa, oyuncu. Striptiz Kulübü (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Striptiz Kulübü 2
2015 Komedi Oyuncu 5.6 45,976

Barbie Mariposa ve Peri Prenses
2013 Animasyon Çeşitli 5.9 467

Tehlikeli Takip
2012 Suç Çeşitli 7.6 202,895

Barbie: Prenses ve Popstar
2012 Animasyon Çeşitli 5.6 895

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.1 118,969
2011 Komedi Oyuncu 5.4 6,013
2011 Dram Oyuncu 3.9 1,020
2011 Dram Oyuncu
Çeşitli
4.5 1,657
2008 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
2.3 8,231
2005 Müzik Oyuncu    

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Oyuncu 3.6 24,357

Justin'den Kelly'e
2003 Komedi Oyuncu 2.1 24,051

Ateşli Piliç
2002 Komedi Oyuncu 5.5 81,473

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Çeşitli 3.0 23,344
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018