Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jane Espenson

Jane Espenson (52)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jane Amanda Espenson, 14 Temmuz 1964 Ames, Iowa, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), Warehouse 13 (2009), Torchwood (2006), Once Upon a Time in Wonderland (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jane Amanda Espenson
Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Ames, Iowa, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Senarist 6.8 134
2015 Aksiyon 8.2 111,607
2014 50 Belgesel Oyuncu 6.8 1,160
2013 Macera Senarist
Yapımcı
7.1 9,963
2012 48 Belgesel Oyuncu 7.5 142

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yapımcı
Senarist
7.9 176,027
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 697
2011 Dram Senarist 7.4 362
2011 47 Senarist 7.0 157
2009 45 Aksiyon Yapımcı
Senarist
   
2009 Dram Senarist 7.6 38,994
2009 Dram Yapımcı
Senarist
   
2009 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 21,034
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 40,852
2008 Dram Yapımcı
Senarist
   
2007 43 Aksiyon Yapımcı 7.7 14,044
2007 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2007 Komedi Yapımcı 7.7 1,166
2006 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 34,147
2005 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 985
2004 Animasyon Senarist 7.3 7,065

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.7 124,528
2003 Macera Yapımcı 7.5 12,613

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 71,753

Angel 2
1999 Aksiyon Senarist 8.0 52,950

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.2 104,718
1994 Komedi Senarist
Çeşitli
6.3 3,939
1991 Animasyon Senarist 7.5 12,860
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017