Giriş Kayıt
Jane Espenson

Jane Espenson (53)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jane Amanda Espenson, 14 Temmuz 1964 Ames, Iowa, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Bir Varmış Bir Yokmuş (2011), Warehouse 13 (2009), Torchwood (2006), The Plan (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jane Amanda Espenson
Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Ames, Iowa, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Senarist 6.8 134
2015 Aksiyon 8.1 153,179
2014 50 Belgesel Oyuncu 6.8 1,160
2013 Macera Senarist
Yapımcı
7.1 10,447
2012 48 Belgesel Oyuncu 7.5 142

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yapımcı
Senarist
7.8 190,434
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 697
2011 Dram Senarist 7.4 362
2011 47 Senarist 7.0 157
2009 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 15,851
2009 Dram Senarist 7.6 41,277
2009 Dram Yapımcı
Senarist
   
2009 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 21,950
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 42,658
2008 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 1,929
2007 43 Aksiyon Yapımcı 7.7 14,044
2007 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2007 Komedi Yapımcı 7.7 1,166
2006 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 35,480
2005 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 985
2004 Animasyon Senarist 7.3 7,674

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.7 133,963
2003 Macera Yapımcı 7.5 13,485

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 80,579

Angel 2
1999 Aksiyon Senarist 8.0 56,319

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.2 112,162
1994 Komedi Senarist
Çeşitli
6.2 4,315
1991 Animasyon Senarist 7.5 13,819
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,895) Den of Thieves (2,656) Maze Runner: The Death Cure (2,364) Hostiles (2,246) Winchester (2,216) 12 Strong (2,027) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,236) The Commuter (1,133) A martfüi rém (801)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,923) Supernatural (3,933) The Flash (3,359) The Terror (2,751) Legion (2,483) The Big Bang Theory (2,416) Gotham (2,103) The Expanse (2,023) The Crossing (1,897) Arrow (1,826)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018