Giriş Kayıt
Eduardo H. Esparza

Eduardo H. Esparza


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Eduardo H. Esparza, sanat bölümü, sanat yönetmeni. La Bamba (1987), Love & Basketball (2000), Harvard Hırsızı (2002), Amazon Women on the Moon (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 4.7 5,896

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Sanat Bölümü 4.6 19,621
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 34,614

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 425,995
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.0 7,081
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 4.2 2,469
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.5 1,564

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,463

Kayıp Yol
2008 Suç Sanat Bölümü 5.7 6,444

Tabu
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 10,668

Bir Amerikan Suçu
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 27,437

Hız Tutkusu
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 4,029
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 5,506

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 15,646
2004 Suç Sanat Bölümü 8.7 73,529
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.0 24,704

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 55,235

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.1 11,263

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 172,701
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.6 14,721
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 5,473

Aile Babası
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.7 91,011

Grinç
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.1 156,765
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 3,208

Tatlı Bela
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 146,453
2000 Dram Sanat Bölümü 7.2 15,533

Ateşli Geceler
1997 Dram Sanat Bölümü 7.9 203,277

Hayaletler
1997 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.6 4,068
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 240,744
1997 Aile Sanat Bölümü 5.7 22,408
1995 Biyografi Sanat Bölümü    
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 104,521
1993 Western Sanat Bölümü 5.5 3,429
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 851
1991 Macera Sanat Bölümü 6.1 2,772
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 8,016
1991 Korku Sanat Bölümü 6.5 1,065
1989 Macera Sanat Bölümü 6.9 91,416
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 6,380
1988 Gizem Sanat Bölümü 2.4 503
1987 Komedi Sanat Bölümü 7.4 108,260
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 8,541

Karanlık Bastığında
1987 Dram Sanat Bölümü 7.0 27,747
1987 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 22,991
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017