Giriş Kayıt
Eduardo H. Esparza

Eduardo H. Esparza


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Eduardo H. Esparza, sanat bölümü, sanat yönetmeni. La Bamba (1987), Love & Basketball (2000), Harvard Hırsızı (2002), Amazon Women on the Moon (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 4.7 5,032
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.3 30,462

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Sanat Bölümü 4.6 17,772

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 412,945
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.0 6,654
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 4.2 2,469
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.5 1,564

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,281
2008 Suç Sanat Bölümü 5.7 6,218

Tabu
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 10,439

Bir Amerikan Suçu
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 26,322

Hız Tutkusu
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.0 3,965
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 5,506

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 15,186
2004 Suç Sanat Bölümü 8.7 69,215
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.0 24,154

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 54,115

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.1 11,263

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 166,037
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.5 14,130
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 5,473

Aile Babası
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.7 88,820

Grinç
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 151,224
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 3,208

Tatlı Bela
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 140,431
2000 Dram Sanat Bölümü 7.2 14,919

Ateşli Geceler
1997 Dram Sanat Bölümü 7.9 195,847

Hayaletler
1997 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.6 4,068
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 232,118
1997 Aile Sanat Bölümü 5.7 21,496
1995 Biyografi Sanat Bölümü    
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 99,168
1993 Western Sanat Bölümü 5.4 3,269
1991 Macera Sanat Bölümü 6.1 2,772
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 7,657
1991 Korku Sanat Bölümü 6.5 1,065
1989 Macera Sanat Bölümü 6.9 88,092
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 6,380
1987 Komedi Sanat Bölümü 7.4 104,111
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 8,541

Karanlık Bastığında
1987 Dram Sanat Bölümü 7.0 25,962
1987 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 22,044
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,384) Passengers (8,543) Doctor Strange (4,827) Arrival (3,622) Assassin's Creed (2,999) Allied (2,815) Fences (2,759) Hacksaw Ridge (2,296) Moana (1,865) Forushande (1,459)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,586) Legion (8,541) The 100 (8,237) Taboo (7,282) The Big Bang Theory (5,891) Arrow (4,793) Black Sails (3,938) Vikings (3,461) The Expanse (3,420) The Flash (3,373)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017