Giriş Kayıt
Eduardo H. Esparza

Eduardo H. Esparza


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Eduardo H. Esparza, sanat bölümü, sanat yönetmeni. La Bamba (1987), Love & Basketball (2000), Harvard Hırsızı (2002), Amazon Women on the Moon (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 4.7 5,916

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Sanat Bölümü 4.6 19,998
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 35,449

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 428,525
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.0 7,169
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 4.2 2,469
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.5 1,564

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,509

Kayıp Yol
2008 Suç Sanat Bölümü 5.7 6,444

Tabu
2007 Dram Sanat Bölümü 7.0 10,668

Bir Amerikan Suçu
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 27,646

Hız Tutkusu
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 4,029
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 5,506

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 15,646
2004 Suç Sanat Bölümü 8.7 74,588
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.0 24,704

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 55,484

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.1 11,263

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 173,927
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.6 14,825
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 5,473

Aile Babası
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.7 92,208

Grinç
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.1 163,685
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 3,208

Tatlı Bela
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 147,843
2000 Dram Sanat Bölümü 7.2 15,668

Ateşli Geceler
1997 Dram Sanat Bölümü 7.9 205,304

Hayaletler
1997 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.6 4,068
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 242,453
1997 Aile Sanat Bölümü 5.7 22,563
1995 Biyografi Sanat Bölümü    
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 105,388
1993 Western Sanat Bölümü 5.5 3,429
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 851
1991 Macera Sanat Bölümü 6.0 3,030
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 8,016
1991 Korku Sanat Bölümü 6.5 1,065
1989 Macera Sanat Bölümü 6.9 92,062
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 6,380
1988 Gizem Sanat Bölümü 2.4 503
1987 Komedi Sanat Bölümü 7.4 109,084
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.1 8,541

Karanlık Bastığında
1987 Dram Sanat Bölümü 7.0 27,964
1987 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 23,196
Dizi Altyazıları
Vikings (16,856) Black Mirror (5,505) The Flash (4,743) Shameless (4,254) Supernatural (2,894) The Big Bang Theory (2,726) The Blacklist (1,478) Star Trek: Discovery (1,410) Knightfall (1,194) Black Lightning (1,185)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018