Giriş Kayıt
Philippe Espantoso

Philippe Espantoso


Sesler

Philippe Espantoso, sesler. The Hanging Garden (1997), 3 Needles (2005), Ben Hur (2010), Bullet in the Face (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jean Philippe Espantoso | Jean-Philippe Espantoso 
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Bilim-Kurgu Sesler 6.8 25,401
2013 Komedi Sesler 4.7 895
2012 Aksiyon Sesler 6.9 998
2011 Komedi Sesler 5.9 479
2011 Aile Sesler    
2011 Dram Sesler    
2011 Komedi Sesler    
2011 Dram Sesler 7.5 22,180
2010 Dram Sesler 6.9 165

Dayanışma
2010 Dram Sesler    

Jensen Projesi
2010 Aksiyon Sesler    
2010 Macera Sesler    
2010 Dram Sesler    
2010 Komedi Sesler 5.8 141
2010 Aksiyon Sesler 6.6 1,138

Kızılmaske
2009 Aksiyon Sesler    
2009 Bilim-Kurgu Sesler 4.8 1,092
2009 Aksiyon Sesler    

Karnaval
2009 Fantastik Sesler    
2009 Macera Sesler    
2008 Dram Sesler 6.9 256
2008 Dram Sesler    
2008 Macera Sesler 3.9 758
2008 Komedi Sesler 5.1 178
2008 Komedi Sesler 5.6 438
2008 Korku Sesler 4.0 816
2008 Dram Sesler    
2008 Komedi Sesler    
2008 Komedi Sesler 5.7 2,982

Dr. Jekyll Ve Mr. Hyde
2008 Korku Sesler    
2007 Korku Sesler    
2007 Komedi Sesler    

Evlen Benimle
2007 Komedi Sesler 5.0 591
2007 Komedi Sesler 5.8 603

Sel
2007 Aksiyon Sesler 4.8 5,290
2007 Dram Sesler 4.9 39
2007 Gizem Sesler    
2007 Aksiyon Sesler 4.5 590
2006 Suç Sesler    
2006 Suç Sesler    
2006 Dram Sesler    
2005 Dram Sesler    
2005 Dram Sesler 5.9 489
2005 Dram Sesler 6.7 1,201

Sessiz Aşk
2004 Komedi Sesler 6.9 138
2004 Komedi Sesler    
2003 Komedi Sesler 6.3 422

Druidler
2001 Macera Sesler 2.6 4,526
2001 Macera Sesler    
2000 Komedi Sesler 6.8 184
2000 Aksiyon Sesler    

Kusursuz Silah
1998 Aksiyon Sesler 3.3 585
1998 Gerilim Sesler 5.6 284

Sefiller
1998 Suç Sesler 7.5 33,760
1997 Dram Sesler 7.1 2,575
1997 Macera Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017