Giriş Kayıt
Geno Escarrega

Geno Escarrega


Yapım Yöneticisi, Editör

Geno Escarrega, yapım yöneticisi, editör. Cehennem Silahı 3 (1992), Maverick (1994), Sevgili Öğretmenim (1995), Boys (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eugene T. Escarrega
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi 0 5.8 933

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi 0 6.4 7,066
1996 Gizem Yapım Yöneticisi 4.8 3,046

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 32,013
1995 Dram Yapım Yöneticisi 5.0 941
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 90,003

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 138,794
1988 Dram Müzik
Yapımcı
8.2 2,100

Kayıp Gençler
1987 Komedi Çeşitli 7.3 102,945

Para Tuzağı
1986 Komedi Editorial Department 6.3 42,300
1985 Macera Editorial Department 7.0 37,018
1980 Western Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018