Giriş Kayıt
Geno Escarrega

Geno Escarrega


Yapım Yöneticisi, Editör

Geno Escarrega, yapım yöneticisi, editör. Cehennem Silahı 3 (1992), Maverick (1994), Sevgili Öğretmenim (1995), Boys (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eugene T. Escarrega
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi 0 5.8 933

Arkadaşlar ve Komşular
1998 Komedi 0 6.4 7,066
1996 Gizem Yapım Yöneticisi 4.8 3,046

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 31,018
1995 Dram Yapım Yöneticisi 5.0 941
1994 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 86,146

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.7 133,467
1988 Dram Müzik
Yapımcı
8.2 2,011

Kayıp Gençler
1987 Komedi Çeşitli 7.2 97,633

Para Tuzağı
1986 Komedi Editorial Department 6.3 40,009
1985 Macera Editorial Department 7.0 35,156
1980 Western Çeşitli    
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017