Giriş Kayıt
Homayoun Ershadi

Homayoun Ershadi


Oyuncu

Homayoun Ershadi, Isfahan, İran doğumlu oyuncu. İnsan Avı (2014), Kirazın Tadı (1997), Derakhte Golabi (1998), Turuncu Giyenler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Isfahan, İran
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.4 49

Ali ve Nino
2016 Dram Oyuncu 7.2 3,028
2016 Dram Oyuncu 9.0 24
2015 Dram Oyuncu 7.9 27

İnsan Avı
2014 Suç Oyuncu 6.8 64,879
2014 Dram Oyuncu 7.9 17

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 238,949
2012 Dram Oyuncu 4.4 103
2012 Komedi Oyuncu    

Turuncu Giyenler
2012 Oyuncu 5.0 771
2012 Dram Oyuncu 5.5 26
2011 Dram Oyuncu 7.2 307
2010 Korku Oyuncu 4.1 79
2009 Macera Oyuncu 7.2 58,758

Şirin
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,800

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Oyuncu 7.6 72,596
2006 Dram Oyuncu 6.2 17
2005 Oyuncu 6.3 138
2003 Gerilim Oyuncu 6.0 461
1998 Dram Oyuncu 7.8 914

Kirazın Tadı
1997 Dram Oyuncu 7.7 14,876
1996 Oyuncu 5.7 19
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018