Giriş Kayıt
Homayoun Ershadi

Homayoun Ershadi


Oyuncu

Homayoun Ershadi, Isfahan, İran doğumlu oyuncu. İnsan Avı (2014), Kirazın Tadı (1997), Derakhte Golabi (1998), Turuncu Giyenler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Isfahan, İran
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ali ve Nino
2016 Dram Oyuncu 7.8 1,471
2016 Dram Oyuncu 9.0 24
2015 Dram Oyuncu 7.9 27

İnsan Avı
2014 Suç Oyuncu 6.8 60,610
2014 Dram Oyuncu 7.9 17

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Oyuncu 7.4 224,693
2012 Dram Oyuncu 4.4 103
2012 Komedi Oyuncu    

Turuncu Giyenler
2012 Oyuncu 5.0 771
2012 Dram Oyuncu 5.5 26
2011 Dram Oyuncu 7.2 307
2010 Korku Oyuncu 4.1 79
2009 Macera Oyuncu 7.2 55,136

Şirin
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,670

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Oyuncu 7.6 69,906
2006 Dram Oyuncu 6.2 17
2005 Oyuncu 6.3 138
2003 Gerilim Oyuncu 6.0 461
1998 Dram Oyuncu 7.8 914

Kirazın Tadı
1997 Dram Oyuncu 7.7 14,876
1996 Oyuncu 5.7 19
Film Altyazıları
Live by Night (9,725) Resident Evil: The Final Chapter (8,720) Hidden Figures (4,634) Rogue One (4,197) Patriots Day (4,193) Assassin's Creed (3,688) Split (3,460) Allied (3,442) Paterson (3,256) Why Him? (1,724)
Dizi Altyazıları
Legion (9,828) Arrow (5,911) The 100 (4,298) The Flash (3,682) The Expanse (3,556) Black Sails (3,432) Designated Survivor (3,024) Colony (2,810) The Originals (2,780) Vikings (2,370)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017