Giriş Kayıt
Anna Ulrika Ericsson

Anna Ulrika Ericsson (50)


Oyuncu

Anna Ulrika Ericsson, 30 Aralık 1966 Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç doğumlu oyuncu. Fyra nyanser av brunt (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1966
Doğum Yeri: Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Anna-Ulrika Ericsson | Anna Ulrika Eriksson
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Gerilim Oyuncu 6.7 1,510
2012 46 Oyuncu 6.1 177
2011 45 Suç Oyuncu    
2009 43 Komedi Oyuncu 4.1 170
2009 Suç Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.9 243
2007 41 Dram Oyuncu 4.5 184

Düşman Hattının Ötesinde
2004 38 Dram Oyuncu 6.6 1,274
2004 38 Komedi Oyuncu 7.4 3,645
1997 Suç Oyuncu 7.3 2,644
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017