Giriş Kayıt
Skule Eriksen

Skule Eriksen


Editör, Editör, Oyuncu

Skule Eriksen, editör, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Editör 6.8 71
2004 Dram Editorial Department 7.1 4,058
2000 Komedi Editör 6.9 8,313

Evrenin Melekleri
2000 Biyografi Editör 7.7 2,363

Possessed
1999 Aksiyon Editorial Department 6.3 655
1998 Suç Editör 6.0 615

Doğa'nın Çocukları
1991 Dram Oyuncu 7.7 1,143
1989 Aksiyon Editör 5.1 211
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017