Giriş Kayıt
Skule Eriksen

Skule Eriksen


Editör, Editör, Oyuncu

Skule Eriksen, editör, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Editör 6.8 71
2004 Dram Editorial Department 7.1 4,058
2000 Komedi Editör 6.9 8,313

Evrenin Melekleri
2000 Biyografi Editör 7.7 2,363

Possessed
1999 Aksiyon Editorial Department 6.3 655
1998 Suç Editör 6.0 615

Doğa'nın Çocukları
1991 Dram Oyuncu 7.7 1,143
1989 Aksiyon Editör 5.1 211
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017