Giriş Kayıt
Tom Erickson

Tom Erickson


Dublör, Sanat Bölümü

Tom Erickson, dublör, sanat bölümü. (2007) Transformers (2007), (2011) Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (2011), (2006) Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı (2006), (2006) Karanlıklar Ülkesi: Evrim (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom 'Gore' Erickson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Dublör 6.0 150,662

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 347,680

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 136,321

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 345,672
2007 Aksiyon Dublör 7.1 543,758

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 354,062

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Dublör 6.7 170,864

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 200,808

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 277,050
1998 Dram Dublör    
1996 Suç Dublör    
1995 Romantik Dublör 6.3 222

Beyaz Diş
1991 Macera Çeşitli 6.7 16,069
1986 Dram Sanat Bölümü 4.4 642
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017