Giriş Kayıt
Tom Erickson

Tom Erickson


Dublör, Sanat Bölümü

Tom Erickson, dublör, sanat bölümü. (2007) Transformers (2007), (2011) Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (2011), (2006) Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı (2006), (2006) Karanlıklar Ülkesi: Evrim (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom 'Gore' Erickson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Dublör 6.0 147,444

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 343,711

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 134,643

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 341,487
2007 Aksiyon Dublör 7.1 538,506

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 350,708

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Dublör 6.7 168,744

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Dublör 6.0 197,360

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 274,575
1998 Dram Dublör    
1996 Suç Dublör    
1995 Western Dublör    

Beyaz Diş
1991 Macera Çeşitli 6.7 16,069
1986 Dram Sanat Bölümü 4.4 642
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017