Giriş Kayıt
Daniel Erickson

Daniel Erickson


Görsel Efekt, Animasyon, Editör

Daniel Erickson, görsel efekt, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 139,353

Gecenin Kanunu
2016 Suç Görsel Efekt 6.4 35,756

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 126,314

Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 71,868

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Animasyon 6.3 183,918

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Görsel Efekt 6.6 40,097

Operasyon: Argo
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 492,796

Otel Transilvanya
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.1 181,587

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 283,515

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 162,122

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 157,645

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Görsel Efekt 7.8 357,358
2010 Belgesel Editorial Department    
1998 Çeşitli 6.0 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017