Giriş Kayıt
Halil Ergün

Halil Ergün (70)


Oyuncu, Senarist

Halil Ergün, 08 Eylül 1946 Iznik, Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Yol (1982), Hamam (1997), Yaprak Dökümü (2006), Şalvar Davası (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1946
Doğum Yeri: Iznik, Bursa, Türkiye
Burcu: Başak
4.6 (11 Oy)
  • Currently 92.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 69 Dram Oyuncu    
2011 65 Dram Oyuncu 6.3 64
2007 61 Dram Oyuncu 5.7 77
2007 61 Dram Oyuncu 6.0 1,101
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,355
2005 59 Dram Oyuncu 5.8 46
2004 58 Romantik Oyuncu 5.0 214
2002 56 Dram Oyuncu 5.7 512
1998 52 Dram Oyuncu 7.1 176
1997 51 Dram Oyuncu 7.0 5,288
1997 Dram Oyuncu 6.7 119
1996 50 Dram Oyuncu 5.2 408
1996 50 Oyuncu 4.4 23
1995 49 Oyuncu 5.8 46
1995 49 Belgesel Oyuncu 7.4 34
1994 48 Oyuncu 6.0 49
1993 47 Oyuncu 5.5 13
1992 46 Oyuncu 5.5 28
1992 46 Oyuncu 6.7 44
1992 46 Oyuncu    
1991 45 Dram Oyuncu 6.2 108

Zombi ve Hayalet Tren
1991 45 Komedi Oyuncu 7.3 782
1990 44 Oyuncu 6.6 673
1990 44 Dram Oyuncu 6.1 10
1989 43 Dram Oyuncu 6.2 24

Ona Çirkin Kral Derlerdi
1987 41 Belgesel Oyuncu 6.9 15
1987 41 Dram Oyuncu 7.2 206
1987 41 Macera Oyuncu 7.1 162
1987 41 Dram Oyuncu 5.8 6
1985 39 Oyuncu
Senarist
5.9 18
1985 39 Oyuncu 5.2 8
1985 39 Dram Oyuncu 7.0 120
1984 38 Dram Oyuncu 4.6 43
1983 Dram Oyuncu 7.8 141
1983 37 Komedi Oyuncu 7.3 1,290
1982 36 Dram Oyuncu 8.2 8,448
1981 35 Dram Oyuncu 7.2 203
1978 32 Dram Oyuncu 7.8 483
1976 30 Senarist
Oyuncu
   
1975 29 Dram Oyuncu 7.8 9
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017