Giriş Kayıt
Halil Ergün

Halil Ergün (71)


Oyuncu, Senarist

Halil Ergün, 08 Eylül 1946 Iznik, Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Yol (1982), Hamam (1997), Yaprak Dökümü (2006), Şalvar Davası (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1946
Doğum Yeri: Iznik, Bursa, Türkiye
Burcu: Başak
5.1 (12 Oy)
  • Currently 101.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çirkin Kral’ın Efsanesi
2017 71 Belgesel Oyuncu 8.7 19
2015 69 Dram Oyuncu    
2011 65 Dram Oyuncu 6.8 80
2007 61 Dram Oyuncu 5.7 84
2007 61 Dram Oyuncu 6.0 1,163
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,618
2005 59 Dram Oyuncu 7.7 88
2004 58 Romantik Oyuncu 4.7 235
2002 56 Dram Oyuncu 5.8 564
1998 52 Dram Oyuncu 7.1 187
1997 51 Dram Oyuncu 7.0 5,557
1997 Dram Oyuncu 6.7 127
1996 50 Dram Oyuncu 5.2 408
1996 50 Oyuncu 4.4 28
1995 49 Oyuncu 6.0 52
1995 49 Belgesel Oyuncu 7.4 34
1994 48 Oyuncu 6.9 64
1993 47 Oyuncu 5.5 13
1992 46 Oyuncu 5.5 28
1992 46 Oyuncu 6.7 44
1992 46 Oyuncu    
1992 46 Macera Oyuncu 7.8 47
1991 45 Dram Oyuncu 6.2 108

Zombi ve Hayalet Tren
1991 45 Komedi Oyuncu 7.3 782
1990 44 Oyuncu 6.6 782
1990 44 Dram Oyuncu 6.5 21
1989 43 Dram Oyuncu 7.3 36

Ona Çirkin Kral Derlerdi
1987 41 Belgesel Oyuncu 6.9 15
1987 41 Dram Oyuncu 7.3 261
1987 41 Macera Oyuncu 7.6 260
1987 41 Dram Oyuncu 5.8 6
1985 39 Oyuncu
Senarist
5.9 18
1985 39 Oyuncu 5.2 8
1985 39 Dram Oyuncu 7.2 158
1985 39 Dram Oyuncu 6.9 31
1984 38 Dram Oyuncu 4.3 48
1983 Dram Oyuncu 7.3 178
1983 37 Komedi Oyuncu 7.3 1,597
1982 36 Dram Oyuncu 8.2 9,638
1981 35 Dram Oyuncu 7.8 331
1978 32 Dram Oyuncu 7.8 723
1976 30 Senarist
Oyuncu
   
1975 29 Dram Oyuncu 6.6 21
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018