Giriş Kayıt
Halil Ergün

Halil Ergün (70)


Oyuncu, Senarist

Halil Ergün, 08 Eylül 1946 Iznik, Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Yol (1982), Hamam (1997), Yaprak Dökümü (2006), Şalvar Davası (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1946
Doğum Yeri: Iznik, Bursa, Türkiye
Burcu: Başak
4.6 (11 Oy)
  • Currently 92.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 69 Dram Oyuncu    
2011 65 Dram Oyuncu 6.3 65
2007 61 Dram Oyuncu 5.7 77
2007 61 Dram Oyuncu 6.0 1,105
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,370
2005 59 Dram Oyuncu 5.8 46
2004 58 Romantik Oyuncu 4.9 213
2002 56 Dram Oyuncu 5.7 515
1998 52 Dram Oyuncu 7.1 177
1997 51 Dram Oyuncu 7.0 5,307
1997 Dram Oyuncu 6.7 119
1996 50 Dram Oyuncu 5.2 408
1996 50 Oyuncu 4.4 23
1995 49 Oyuncu 5.8 47
1995 49 Belgesel Oyuncu 7.4 34
1994 48 Oyuncu 6.0 49
1993 47 Oyuncu 5.5 13
1992 46 Oyuncu 5.5 28
1992 46 Oyuncu 6.7 44
1992 46 Oyuncu    
1991 45 Dram Oyuncu 6.2 108

Zombi ve Hayalet Tren
1991 45 Komedi Oyuncu 7.3 782
1990 44 Oyuncu 6.6 680
1990 44 Dram Oyuncu 6.4 18
1989 43 Dram Oyuncu 6.2 24

Ona Çirkin Kral Derlerdi
1987 41 Belgesel Oyuncu 6.9 15
1987 41 Dram Oyuncu 7.2 207
1987 41 Macera Oyuncu 7.1 164
1987 41 Dram Oyuncu 5.8 6
1985 39 Oyuncu
Senarist
5.9 18
1985 39 Oyuncu 5.2 8
1985 39 Dram Oyuncu 7.0 123
1984 38 Dram Oyuncu 4.6 43
1983 Dram Oyuncu 7.5 153
1983 37 Komedi Oyuncu 7.3 1,330
1982 36 Dram Oyuncu 8.2 8,594
1981 35 Dram Oyuncu 7.2 211
1978 32 Dram Oyuncu 7.7 512
1976 30 Senarist
Oyuncu
   
1975 29 Dram Oyuncu 7.8 9
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017