Giriş Kayıt
Richard Epper

Richard Epper


Dublör, Oyuncu

Richard Epper, dublör, oyuncu. Çılgın Motorcular (2007), Sıkı Atışlar (1991), Wayne\'nin Dünyası 2 (1993), Bir Külkedisi Masalı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Eppber | Richard Eppers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.8 138,574

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.0 83,191

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 158,045
2016 Reality-TV Dublör 8.1 569

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 445,000

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Dublör 4.3 126,209

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Dublör 7.4 266,318

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 390,021

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 310,561

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Dublör 5.3 153,830

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Dublör 7.8 561,521

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 94,088

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 195,262
2013 Aksiyon Dublör 7.0 419,673

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Dublör 6.3 215,028

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 283,369

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 224,650

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Dublör 7.4 389,353

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Dublör 7.4 188,421
2011 Aksiyon Dublör 4.8 31,887

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 564,941

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 103,594

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Dublör 5.4 18,510

Öteki Dünya
2010 Dram Dublör 6.5 83,448

A Takımı
2010 Aksiyon Dublör 6.8 222,792

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Dublör 5.2 80,083

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 135,629

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Dublör 6.5 332,043

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Dublör 5.9 37,940
2009 Aksiyon Dublör 7.8 956,558

4. Tür
2009 Gizem Dublör 5.9 66,377

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 157,357
2009 Aksiyon Dublör 5.1 34,550

Sınırı Geçmek
2009 Dram Dublör 6.8 20,551

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 344,096

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Dublör 5.5 146,832

Gözcü
2008 Suç Dublör 6.1 42,934

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Dublör 5.8 70,499
2008 Komedi Dublör 5.7 52,607
2007 Aksiyon Dublör 7.1 541,726

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 352,788

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Dublör 5.9 104,344
2007 Komedi Dublör 4.0 56,783
2007 Aksiyon Dublör 7.9 4,545

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Dublör 6.6 140,568

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 86,574

Hayatımın Tatili
2006 Macera Dublör 6.4 22,657
2005 Aksiyon Dublör 6.0 60,003

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Dublör 6.0 91,756

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Dublör 4.8 39,076

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 276,006

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 380,044

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 27,406

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Dublör 5.0 56,513

Paparazi
2004 Aksiyon Dublör 5.8 13,271

Nehir Macerası
2004 Macera Dublör 5.9 39,242

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Dublör 5.9 68,724

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 39,607

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Dublör 5.7 26,911

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 303,129

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 190,827
2003 Belgesel Dublör 8.3 47,443

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 185,713

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 172,434

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 431,629

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 108,146
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920

Akrep Kral
2002 Aksiyon Dublör 5.5 111,086

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Dublör 5.4 30,624

Tek
2001 Aksiyon Dublör 5.9 81,886

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 27,044

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 97,718
2001 Aksiyon Dublör 5.9 240,175
2001 Aksiyon Dublör 6.1 272,697

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 28,666

Hücre
2000 Korku Dublör 6.3 84,382

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör 3.8 8,249
1999 Aksiyon Dublör 5.1 7,058
1999 Suç Dublör 5.1 4,568
1998 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 2,714
1998 Aksiyon Dublör 6.6 344,832
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414
1998 Aksiyon Dublör 4.7 741
1997 Macera Dublör 4.7 79,740
1997 Aksiyon Dublör 6.8 239,865

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 202,670
1997 Biyografi Dublör 4.7 251

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Dublör 5.1 2,491

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Dublör 7.6 103,233

Kızılmaske
1996 Aksiyon Dublör 4.9 28,916

Fanatik
1996 Dram Dublör 5.8 39,011

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 274,780
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Suç Dublör 6.2 2,923

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Dublör 2.4 8,011

Karışık İlişkiler
1995 Suç Dublör 6.8 23,404

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870
1995 Aksiyon Dublör 2.4 3,141
1995 Macera Dublör    
1995 Macera Dublör 5.8 2,673
1995 Komedi Dublör 4.1 4,429
1995 Dram Dublör    

Boş Kafalılar
1994 Komedi Dublör 6.1 40,358

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Dublör 5.2 9,749
1994 Aksiyon Dublör 5.5 65,046

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Dublör 5.8 3,985

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Dublör
Oyuncu
6.1 66,648

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 37,545
1993 Gerilim Dublör 5.7 201

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Dublör 5.6 17,955

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Dublör 7.0 232,500

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 7,462

3 Küçük Ninja
1992 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 17,439
1992 Dram Dublör 6.1 2,480
1992 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 630
1991 Macera Dublör 6.1 2,772
1991 Aksiyon Dublör 4.7 1,201

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Dublör 6.7 85,239
1991 Aksiyon Dublör 5.0 681

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Dublör 5.9 7,600
1991 Tarihi Dublör    
1991 Fantastik Dublör 3.8 2,318

Buz Gibi
1991 Komedi Dublör 2.8 7,912
1991 Aksiyon Dublör 6.0 2,651
1991 Aksiyon Dublör 6.4 40

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Dublör 5.8 31,804
1990 Komedi Dublör    

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Dublör 5.9 65,431
1990 Komedi Dublör 6.4 461

Aslan Yürek
1990 Aksiyon Dublör 6.1 27,068

Evden Uzakta
1989 Gerilim Dublör 5.6 1,512

Acar Hafiye İş Başında
1989 Komedi Dublör 6.1 16,106

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Dublör 5.5 46,848
1988 Komedi Dublör 6.4 9,779

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Dublör 6.5 91,185

Sonsuz Matem
1987 Dram Dublör 6.8 6,514
1987 Komedi Dublör 5.9 27,447

Korku Evi 2
1987 Fantastik Dublör 5.4 8,005
1987 Bilim-Kurgu Dublör    
1987 Macera Dublör 5.6 625

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.4 57,520

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 54,989
1986 Aksiyon Dublör 6.6 2,707
1986 Dram Dublör 5.4 402

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 23,168
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191

Kara Ay Yükseliyor
1986 Aksiyon Dublör 5.4 3,810
1986 Dram Dublör    
1986 Dram Dublör 6.3 2,525
1985 Komedi Dublör 6.8 1,155
1985 Aksiyon Dublör 7.8 3,323
1985 Suç Dublör 6.5 10,809
1985 Aksiyon Dublör 7.2 30,230
1985 Aksiyon Dublör 6.3 1,255

Korkusuz
1985 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 2,899

Acar Hafiye
1985 Komedi Dublör 6.9 40,180

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.8 12,483

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956
1984 Macera Dublör 6.4 19,228
1984 Komedi Dublör 5.7 8,378

Mavi Yıldırım
1983 Aksiyon Dublör 6.3 13,371
1982 Bilim-Kurgu Dublör 6.2 893

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Dublör 6.9 23,685
1982 Macera Dublör 7.4 252
1982 Bilim-Kurgu Dublör 3.5 2,612
1982 Komedi Oyuncu
Dublör
4.2 28,110
1982 Aksiyon Dublör 6.0 11,334
1982 Dram Dublör 7.9 2,692
1981 Aksiyon Dublör 7.1 4,607

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Dublör 6.6 18,057

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Dublör 6.1 27,809
1981 Komedi Dublör 5.0 933
1981 Dram Dublör 8.1 5,503

Sıradan İnsanlar
1980 Dram Dublör 7.8 38,163

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Dublör 5.2 12,090
1980 Fantastik Dublör 5.1 9,892
1980 Komedi Dublör 6.8 11,198

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Dublör 7.9 153,874
1980 Bilim-Kurgu Dublör 5.5 2,233
1979 Suç Dublör 5.8 521

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Dublör 5.9 26,896

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Dublör 6.7 4,170
1979 Aksiyon Dublör 4.8 906

Büyük Çarşamba
1978 Komedi Dublör 7.3 4,661
1977 Macera Dublör 6.6 4,839

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Dublör 6.5 7,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017