Giriş Kayıt
Richard Epper

Richard Epper


Dublör, Oyuncu

Richard Epper, dublör, oyuncu. Çılgın Motorcular (2007), Sıkı Atışlar (1991), Bir Külkedisi Masalı (2004), Wayne\'nin Dünyası 2 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Eppber | Richard Eppers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Dublör    

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.5 350,782

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.7 163,745

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.0 100,194

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 172,499
2016 Reality-TV Dublör 8.1 654

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 511,564

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Dublör 4.3 133,524

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Dublör 7.4 280,336

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 437,887

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 322,182

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Dublör 5.3 159,771

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Dublör 7.8 607,265

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 98,107

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.4 201,549
2013 Aksiyon Dublör 7.0 434,451

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Dublör 6.3 221,245

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 293,218

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 231,314

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Dublör 7.4 401,636

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Dublör 7.4 195,216
2011 Aksiyon Dublör 4.8 31,887

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 608,149

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 109,553

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Dublör 5.4 19,143

Öteki Dünya
2010 Dram Dublör 6.5 85,206

A Takımı
2010 Aksiyon Dublör 6.8 228,536

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Dublör 5.2 82,508

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 139,827

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Dublör 6.5 343,422

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Dublör 5.9 39,084
2009 Aksiyon Dublör 7.8 993,842

4. Tür
2009 Gizem Dublör 5.9 67,939

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 160,036
2009 Aksiyon Dublör 5.1 37,222

Sınırı Geçmek
2009 Dram Dublör 6.8 21,154

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 353,210

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Dublör 5.5 151,041

Gözcü
2008 Suç Dublör 6.1 44,431

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Dublör 5.8 72,387
2008 Komedi Dublör 5.7 54,014
2007 Aksiyon Dublör 7.1 553,869

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 361,068

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Dublör 5.9 106,845
2007 Komedi Dublör 4.0 59,501
2007 Aksiyon Dublör 7.9 4,545

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Dublör 6.6 146,353

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 88,971

Hayatımın Tatili
2006 Macera Dublör 6.4 24,663
2005 Aksiyon Dublör 6.0 61,207

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Dublör 6.0 94,947

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Dublör 4.8 40,501

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 281,927

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 396,220

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 28,003

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Dublör 5.1 59,426

Paparazi
2004 Aksiyon Dublör 5.8 13,271

Nehir Macerası
2004 Macera Dublör 5.9 40,260

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Dublör 5.9 71,400

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 41,760

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Dublör 5.7 28,458

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 311,673

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 197,678
2003 Belgesel Dublör 8.3 48,105

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 191,543

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 177,291

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 448,567

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 110,221
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920

Akrep Kral
2002 Aksiyon Dublör 5.5 115,159

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 55,628

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Dublör 5.4 31,555

Tek
2001 Aksiyon Dublör 5.9 83,419

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 27,712

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 99,868
2001 Aksiyon Dublör 5.9 255,526
2001 Aksiyon Dublör 6.1 282,651

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 29,713

Hücre
2000 Korku Dublör 6.3 86,666

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör 3.8 8,249
1999 Aksiyon Dublör 5.1 7,058
1999 Suç Dublör 5.1 4,568
1998 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 2,714
1998 Aksiyon Dublör 6.6 356,272
1998 Aksiyon Dublör 3.2 250
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414
1998 Aksiyon Dublör 4.7 741
1997 Macera Dublör 4.7 83,245
1997 Aksiyon Dublör 6.8 247,383

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 209,313
1997 Biyografi Dublör 4.7 251

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Dublör 5.1 2,491

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Dublör 7.6 106,548

Kızılmaske
1996 Aksiyon Dublör 4.9 29,733

Fanatik
1996 Dram Dublör 5.8 41,651

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 282,812
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Suç Dublör 6.2 2,923

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Dublör 2.4 8,011

Karışık İlişkiler
1995 Suç Dublör 6.8 23,973

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 35,010
1995 Aksiyon Dublör 2.4 3,141
1995 Macera Dublör    
1995 Macera Dublör 5.8 2,673
1995 Komedi Dublör 4.1 4,429
1995 Dram Dublör    

Boş Kafalılar
1994 Komedi Dublör 6.1 41,529

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Dublör 5.2 9,749
1994 Aksiyon Dublör 5.5 67,496

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Dublör 5.8 3,985

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Dublör
Oyuncu
6.1 68,654

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 39,041
1993 Gerilim Dublör 5.7 201

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Dublör 5.6 17,955

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Dublör 7.0 241,847

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 7,462

3 Küçük Ninja
1992 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 18,078
1992 Dram Dublör 6.1 2,480
1992 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 630
1991 Macera Dublör 6.0 3,083
1991 Aksiyon Dublör 4.7 1,201

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Dublör 6.7 88,264
1991 Aksiyon Dublör 5.0 681

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Dublör 5.9 8,011
1991 Tarihi Dublör    
1991 Fantastik Dublör 3.8 2,318

Buz Gibi
1991 Komedi Dublör 2.8 7,912
1991 Aksiyon Dublör 6.0 2,651
1991 Aksiyon Dublör 6.4 40

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Dublör 5.8 33,574
1990 Komedi Dublör    

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Dublör 5.9 68,408
1990 Komedi Dublör 6.4 461

Aslan Yürek
1990 Aksiyon Dublör 6.2 28,354

Evden Uzakta
1989 Gerilim Dublör 5.7 1,622

Acar Hafiye İş Başında
1989 Komedi Dublör 6.1 17,181

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Dublör 5.5 48,363
1988 Komedi Dublör 6.5 10,319
1988 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,204

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Dublör 6.5 94,499

Sonsuz Matem
1987 Dram Dublör 6.8 7,074
1987 Komedi Dublör 5.9 27,607

Korku Evi 2
1987 Fantastik Dublör 5.4 8,005
1987 Bilim-Kurgu Dublör    
1987 Macera Dublör 5.6 625

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.5 59,878

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 57,504
1986 Aksiyon Dublör 6.6 3,016
1986 Dram Dublör 5.4 402

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 24,267
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191

Kara Ay Yükseliyor
1986 Aksiyon Dublör 5.4 3,810
1986 Dram Dublör    
1986 Dram Dublör 6.3 2,525
1985 Komedi Dublör 6.8 1,155
1985 Aksiyon Dublör 7.8 3,508
1985 Suç Dublör 6.5 11,596
1985 Aksiyon Dublör 7.2 31,502
1985 Aksiyon Dublör 6.3 1,255

Korkusuz
1985 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 2,899

Acar Hafiye
1985 Komedi Dublör 6.9 41,710

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.9 12,956

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956
1984 Macera Dublör 6.4 20,390
1984 Komedi Dublör 5.7 8,705

Mavi Yıldırım
1983 Aksiyon Dublör 6.4 13,610
1982 Bilim-Kurgu Dublör 6.2 893

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Dublör 6.9 25,039
1982 Macera Dublör 7.4 252
1982 Bilim-Kurgu Dublör 3.5 2,612
1982 Komedi Oyuncu
Dublör
4.2 29,305
1982 Aksiyon Dublör 6.0 12,139
1982 Dram Dublör 7.9 2,854
1981 Aksiyon Dublör 7.1 4,978

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Dublör 6.6 18,958

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Dublör 6.2 28,830
1981 Komedi Dublör 5.0 933
1981 Dram Dublör 8.2 5,917

Sıradan İnsanlar
1980 Dram Dublör 7.8 40,007

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Dublör 5.2 12,640
1980 Fantastik Dublör 5.1 10,369
1980 Komedi Dublör 6.8 11,736

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Dublör 7.9 159,885
1980 Bilim-Kurgu Dublör 5.5 2,681
1979 Suç Dublör 5.8 521

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Dublör 5.8 28,085

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Dublör 6.7 4,530
1979 Aksiyon Dublör 4.8 906

Büyük Çarşamba
1978 Komedi Dublör 7.3 4,661
1977 Macera Dublör 6.6 5,214

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Dublör 6.5 8,087
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018