Giriş Kayıt
Richard Epper

Richard Epper


Dublör, Oyuncu

Richard Epper, dublör, oyuncu. Çılgın Motorcular (2007), Sıkı Atışlar (1991), Wayne\'nin Dünyası 2 (1993), Bir Külkedisi Masalı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Eppber | Richard Eppers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.8 143,628

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.0 87,038

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 160,067
2016 Reality-TV Dublör 8.1 654

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 453,616

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Dublör 4.3 127,240

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Dublör 7.4 268,382

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 396,520

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 312,541

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Dublör 5.3 154,904

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Dublör 7.8 567,530

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 94,633

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 196,303
2013 Aksiyon Dublör 7.0 422,221

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Dublör 6.3 215,961

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 284,931

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 225,655

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Dublör 7.4 391,201

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Dublör 7.4 189,400
2011 Aksiyon Dublör 4.8 31,887

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 570,198

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 104,583

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Dublör 5.4 18,510

Öteki Dünya
2010 Dram Dublör 6.5 83,708

A Takımı
2010 Aksiyon Dublör 6.8 223,815

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Dublör 5.2 80,620

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 136,321

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Dublör 6.5 334,051

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Dublör 5.9 38,077
2009 Aksiyon Dublör 7.8 962,871

4. Tür
2009 Gizem Dublör 5.9 66,668

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 157,878
2009 Aksiyon Dublör 5.1 34,550

Sınırı Geçmek
2009 Dram Dublör 6.8 20,645

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 345,672

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Dublör 5.5 147,548

Gözcü
2008 Suç Dublör 6.1 43,108

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Dublör 5.8 70,752
2008 Komedi Dublör 5.7 52,810
2007 Aksiyon Dublör 7.1 543,758

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 354,062

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Dublör 5.9 104,699
2007 Komedi Dublör 4.0 57,201
2007 Aksiyon Dublör 7.9 4,545

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Dublör 6.6 141,490

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 87,029

Hayatımın Tatili
2006 Macera Dublör 6.4 23,217
2005 Aksiyon Dublör 6.0 60,191

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Dublör 6.0 92,445

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Dublör 4.8 39,354

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 277,050

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 382,821

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 27,539

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Dublör 5.0 56,981

Paparazi
2004 Aksiyon Dublör 5.8 13,271

Nehir Macerası
2004 Macera Dublör 5.9 39,351

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Dublör 5.9 69,120

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 39,889

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Dublör 5.7 27,104

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 304,636

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 191,903
2003 Belgesel Dublör 8.3 47,556

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 186,634

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 173,223

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 434,180

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 108,491
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920

Akrep Kral
2002 Aksiyon Dublör 5.5 111,794

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Dublör 5.4 30,745

Tek
2001 Aksiyon Dublör 5.9 82,054

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 27,136

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 98,124
2001 Aksiyon Dublör 5.9 241,814
2001 Aksiyon Dublör 6.1 274,442

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 28,666

Hücre
2000 Korku Dublör 6.3 84,781

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör 3.8 8,249
1999 Aksiyon Dublör 5.1 7,058
1999 Suç Dublör 5.1 4,568
1998 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 2,714
1998 Aksiyon Dublör 6.6 346,741
1998 Aksiyon Dublör 3.2 250
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414
1998 Aksiyon Dublör 4.7 741
1997 Macera Dublör 4.7 80,306
1997 Aksiyon Dublör 6.8 240,958

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 203,779
1997 Biyografi Dublör 4.7 251

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Dublör 5.1 2,491

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Dublör 7.6 103,789

Kızılmaske
1996 Aksiyon Dublör 4.9 29,043

Fanatik
1996 Dram Dublör 5.8 39,011

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 275,985
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Suç Dublör 6.2 2,923

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Dublör 2.4 8,011

Karışık İlişkiler
1995 Suç Dublör 6.8 23,430

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870
1995 Aksiyon Dublör 2.4 3,141
1995 Macera Dublör    
1995 Macera Dublör 5.8 2,673
1995 Komedi Dublör 4.1 4,429
1995 Dram Dublör    

Boş Kafalılar
1994 Komedi Dublör 6.1 40,533

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Dublör 5.2 9,749
1994 Aksiyon Dublör 5.5 65,352

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Dublör 5.8 3,985

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Dublör
Oyuncu
6.1 66,972

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 37,761
1993 Gerilim Dublör 5.7 201

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Dublör 5.6 17,955

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Dublör 7.0 234,126

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 7,462

3 Küçük Ninja
1992 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 17,531
1992 Dram Dublör 6.1 2,480
1992 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 630
1991 Macera Dublör 6.1 2,772
1991 Aksiyon Dublör 4.7 1,201

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Dublör 6.7 85,796
1991 Aksiyon Dublör 5.0 681

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Dublör 5.9 7,659
1991 Tarihi Dublör    
1991 Fantastik Dublör 3.8 2,318

Buz Gibi
1991 Komedi Dublör 2.8 7,912
1991 Aksiyon Dublör 6.0 2,651
1991 Aksiyon Dublör 6.4 40

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Dublör 5.8 31,804
1990 Komedi Dublör    

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Dublör 5.9 65,800
1990 Komedi Dublör 6.4 461

Aslan Yürek
1990 Aksiyon Dublör 6.2 27,262

Evden Uzakta
1989 Gerilim Dublör 5.7 1,622

Acar Hafiye İş Başında
1989 Komedi Dublör 6.1 16,534

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Dublör 5.5 47,087
1988 Komedi Dublör 6.4 9,882

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Dublör 6.5 91,727

Sonsuz Matem
1987 Dram Dublör 6.8 6,514
1987 Komedi Dublör 5.9 27,607

Korku Evi 2
1987 Fantastik Dublör 5.4 8,005
1987 Bilim-Kurgu Dublör    
1987 Macera Dublör 5.6 625

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.4 57,836

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 55,421
1986 Aksiyon Dublör 6.6 2,707
1986 Dram Dublör 5.4 402

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 23,266
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191

Kara Ay Yükseliyor
1986 Aksiyon Dublör 5.4 3,810
1986 Dram Dublör    
1986 Dram Dublör 6.3 2,525
1985 Komedi Dublör 6.8 1,155
1985 Aksiyon Dublör 7.8 3,344
1985 Suç Dublör 6.5 11,211
1985 Aksiyon Dublör 7.2 30,404
1985 Aksiyon Dublör 6.3 1,255

Korkusuz
1985 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 2,899

Acar Hafiye
1985 Komedi Dublör 6.9 40,386

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.8 12,483

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956
1984 Macera Dublör 6.4 19,342
1984 Komedi Dublör 5.7 8,455

Mavi Yıldırım
1983 Aksiyon Dublör 6.3 13,371
1982 Bilim-Kurgu Dublör 6.2 893

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Dublör 6.9 23,876
1982 Macera Dublör 7.4 252
1982 Bilim-Kurgu Dublör 3.5 2,612
1982 Komedi Oyuncu
Dublör
4.2 28,252
1982 Aksiyon Dublör 6.0 11,352
1982 Dram Dublör 7.9 2,724
1981 Aksiyon Dublör 7.1 4,654

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Dublör 6.6 18,245

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Dublör 6.2 27,946
1981 Komedi Dublör 5.0 933
1981 Dram Dublör 8.2 5,566

Sıradan İnsanlar
1980 Dram Dublör 7.8 38,471

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Dublör 5.2 12,090
1980 Fantastik Dublör 5.1 9,962
1980 Komedi Dublör 6.8 11,198

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Dublör 7.9 154,867
1980 Bilim-Kurgu Dublör 5.5 2,619
1979 Suç Dublör 5.8 521

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Dublör 5.9 27,075

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Dublör 6.7 4,216
1979 Aksiyon Dublör 4.8 906

Büyük Çarşamba
1978 Komedi Dublör 7.3 4,661
1977 Macera Dublör 6.6 4,894

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Dublör 6.5 7,580
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017