Giriş Kayıt
Richard Epper

Richard Epper


Dublör, Oyuncu

Richard Epper, dublör, oyuncu. Çılgın Motorcular (2007), Sıkı Atışlar (1991), Wayne\'nin Dünyası 2 (1993), Bir Külkedisi Masalı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Eppber | Richard Eppers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.9 125,155

Çin Seddi
2016 Aksiyon Dublör 6.0 77,376

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Dublör 5.3 154,880
2016 Reality-TV Dublör 7.9 455

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.9 434,425

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Dublör 4.3 124,560

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Dublör 7.4 263,017

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 382,482

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 307,339

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Dublör 5.3 152,448

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Dublör 7.8 554,586

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 93,163

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Dublör 6.5 193,765
2013 Aksiyon Dublör 7.0 415,975

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Dublör 6.3 213,564

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Dublör 6.8 281,538

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 223,095

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Dublör 7.4 386,648

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Dublör 7.4 186,914
2011 Aksiyon Dublör 4.8 31,887

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Dublör 6.9 558,634

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.7 101,220

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Dublör 5.4 18,510

Öteki Dünya
2010 Dram Dublör 6.5 83,068

A Takımı
2010 Aksiyon Dublör 6.8 221,362

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Dublör 5.2 79,421

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Dublör 6.3 134,658

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Dublör 6.5 329,252

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Dublör 5.9 37,665
2009 Aksiyon Dublör 7.8 947,686

4. Tür
2009 Gizem Dublör 5.9 65,987

Suretler
2009 Aksiyon Dublör 6.3 156,559
2009 Aksiyon Dublör 5.1 34,550

Sınırı Geçmek
2009 Dram Dublör 6.8 20,394

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.0 341,522

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Dublör 5.5 145,971

Gözcü
2008 Suç Dublör 6.1 42,639

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Dublör 4.9 32,836

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Dublör 5.8 70,106
2008 Komedi Dublör 5.7 52,348
2007 Aksiyon Dublör 7.1 538,546

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.2 350,742

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Dublör 5.9 103,856
2007 Komedi Dublör 4.0 56,292
2007 Aksiyon Dublör 7.9 4,545

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Dublör 6.6 139,505

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 86,000

Hayatımın Tatili
2006 Macera Dublör 6.4 22,657
2005 Aksiyon Dublör 6.0 59,749

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Dublör 6.0 90,623

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Dublör 4.8 38,704

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 274,600

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 376,149

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 27,228

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Dublör 5.0 55,780

Paparazi
2004 Aksiyon Dublör 5.8 13,271

Nehir Macerası
2004 Macera Dublör 5.9 39,038

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Dublör 5.9 67,991

Şapkalı Kedi
2003 Macera Dublör 3.8 39,093

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Dublör 5.7 26,587

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 300,984

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Dublör 6.6 189,341
2003 Belgesel Dublör 8.3 47,276

Korkusuz
2003 Aksiyon Dublör 5.3 184,419

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 171,259

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Dublör 7.7 427,592

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 107,673
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920

Akrep Kral
2002 Aksiyon Dublör 5.5 109,982

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Dublör 5.4 30,404

Tek
2001 Aksiyon Dublör 5.9 81,530

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 26,900

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 97,210
2001 Aksiyon Dublör 5.9 237,689
2001 Aksiyon Dublör 6.1 270,705

Yüzleşme
2000 Aksiyon Dublör 5.1 28,666

Hücre
2000 Korku Dublör 6.3 83,740

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Dublör 3.8 8,249
1999 Aksiyon Dublör 5.1 7,058
1999 Suç Dublör 5.1 4,568
1998 Bilim-Kurgu Dublör 7.2 2,714
1998 Aksiyon Dublör 6.6 342,138
1998 Aksiyon Dublör 5.3 414
1998 Aksiyon Dublör 4.7 741
1997 Macera Dublör 4.7 78,990
1997 Aksiyon Dublör 6.8 238,069

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 201,234
1997 Biyografi Dublör 4.7 251

Gecenin Baykusu
1997 Komedi Dublör 5.1 2,491

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Dublör 7.6 102,573

Kızılmaske
1996 Aksiyon Dublör 4.9 28,746

Fanatik
1996 Dram Dublör 5.8 39,011

Kaya
1996 Aksiyon Dublör 7.4 272,950
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Suç Dublör 6.2 2,923

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Dublör 2.4 8,011

Karışık İlişkiler
1995 Suç Dublör 6.8 22,981

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.6 33,870
1995 Aksiyon Dublör 2.4 3,141
1995 Macera Dublör    
1995 Macera Dublör 5.8 2,673
1995 Komedi Dublör 4.1 4,429
1995 Dram Dublör    

Boş Kafalılar
1994 Komedi Dublör 6.1 40,051

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Dublör 5.2 9,749
1994 Aksiyon Dublör 5.5 64,472

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Dublör 5.8 3,985

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Dublör
Oyuncu
6.1 66,135

Zor Hedef
1993 Aksiyon Dublör 6.1 37,170
1993 Gerilim Dublör 5.7 201

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Dublör 5.6 17,955

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Dublör 7.0 230,532

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 7,462

3 Küçük Ninja
1992 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 17,304
1992 Dram Dublör 6.1 2,480
1992 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.2 630
1991 Macera Dublör 6.1 2,772
1991 Aksiyon Dublör 4.7 1,201

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Dublör 6.7 84,521
1991 Aksiyon Dublör 5.0 681

Kariyer Fırsatları
1991 Komedi Dublör 5.9 7,512
1991 Tarihi Dublör    
1991 Fantastik Dublör 3.8 2,318

Buz Gibi
1991 Komedi Dublör 2.8 7,772
1991 Aksiyon Dublör 6.0 2,651
1991 Aksiyon Dublör 6.4 40

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Dublör 5.8 31,804
1990 Komedi Dublör    

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Dublör 5.9 64,743
1990 Komedi Dublör 6.4 461

Aslan Yürek
1990 Aksiyon Dublör 6.1 26,789

Evden Uzakta
1989 Gerilim Dublör 5.6 1,512

Acar Hafiye İş Başında
1989 Komedi Dublör 6.1 16,106

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Dublör 5.5 46,473
1988 Komedi Dublör 6.4 9,263

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Dublör 6.5 90,422

Sonsuz Matem
1987 Dram Dublör 6.8 6,514
1987 Komedi Dublör 5.9 27,192

Korku Evi 2
1987 Fantastik Dublör 5.4 8,005
1987 Bilim-Kurgu Dublör    
1987 Macera Dublör 5.6 625

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.4 57,043

Kobra
1986 Aksiyon Dublör 5.7 54,354
1986 Aksiyon Dublör 6.6 2,707
1986 Dram Dublör 5.4 402

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 22,990
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191

Kara Ay Yükseliyor
1986 Aksiyon Dublör 5.4 3,810
1986 Dram Dublör    
1986 Dram Dublör 6.3 2,525
1985 Komedi Dublör    
1985 Aksiyon Dublör 7.8 3,264
1985 Suç Dublör 6.5 10,809
1985 Aksiyon Dublör 7.2 29,976
1985 Aksiyon Dublör 6.3 1,255

Korkusuz
1985 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 2,899

Acar Hafiye
1985 Komedi Dublör 6.9 39,723

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.8 12,483

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956
1984 Macera Dublör 6.4 19,059
1984 Komedi Dublör 5.7 8,244

Mavi Yıldırım
1983 Aksiyon Dublör 6.3 12,999
1982 Bilim-Kurgu Dublör 6.2 893

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Dublör 6.9 23,366
1982 Macera Dublör 7.4 252
1982 Bilim-Kurgu Dublör 3.5 2,612
1982 Komedi Oyuncu
Dublör
4.2 27,854
1982 Aksiyon Dublör 6.0 11,159
1982 Dram Dublör 7.9 2,659
1981 Aksiyon Dublör 7.1 4,513

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Dublör 6.6 17,954

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Dublör 6.1 27,626
1981 Komedi Dublör 5.0 933
1981 Dram Dublör 8.2 5,425

Sıradan İnsanlar
1980 Dram Dublör 7.8 37,771

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Dublör 5.2 12,009
1980 Fantastik Dublör 5.1 9,814
1980 Komedi Dublör 6.8 11,198

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Dublör 7.9 152,413
1980 Bilim-Kurgu Dublör 5.5 2,233
1979 Suç Dublör 5.8 521

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Dublör 5.9 26,640

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Dublör 6.7 4,064
1979 Aksiyon Dublör 4.8 906

Büyük Çarşamba
1978 Komedi Dublör 7.3 4,661
1977 Macera Dublör 6.6 4,729

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Dublör 6.5 7,352
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017