Giriş Kayıt
Jason Ensler

Jason Ensler (46)


Yönetmen, Yapımcı, Editör

Jason Ensler, 21 Temmuz 1970 doğumlu yönetmen, yapımcı, editör. Lethal Weapon (2016), The Exorcist (2016), Franklin & Bash (2011), Red Band Society (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1970
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yönetmen 8.2 13,565
2016 Aksiyon Yönetmen 8.0 16,781
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.0 8,122
2014 44 Belgesel 7.1 2,146
2014 Komedi Yönetmen 7.8 4,789
2013 Dram Yapımcı 6.1 3,971
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 12,084
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 36,327
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.1 1,874
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 112,153
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.7 1,166

Barbekü
2006 36 Komedi Yönetmen 5.2 4,940
2001 31 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.7 14,194
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017