Giriş Kayıt
Jason Ensler

Jason Ensler (46)


Yönetmen, Yapımcı, Editör

Jason Ensler, 21 Temmuz 1970 doğumlu yönetmen, yapımcı, editör. The Exorcist (2016), Lethal Weapon (2016), Franklin & Bash (2011), Red Band Society (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1970
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yönetmen 8.3 12,732
2016 Aksiyon Yönetmen 7.9 13,174
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.0 8,016
2014 44 Belgesel 7.1 2,146
2014 Komedi Yönetmen 7.8 4,693
2013 Dram Yapımcı 6.1 3,971
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 11,990
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 35,915
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.1 1,874
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 111,396
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.7 1,166

Barbekü
2006 36 Komedi Yönetmen 5.2 4,940
2001 31 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.7 14,194
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017