Giriş Kayıt
Jason Ensler

Jason Ensler (47)


Yönetmen, Yapımcı, Editör

Jason Ensler, 21 Temmuz 1970 doğumlu yönetmen, yapımcı, editör. Lethal Weapon (2016), The Exorcist (2016), Franklin & Bash (2011), Red Band Society (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1970
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen 8.1 21,601
2016 Dram Yönetmen 8.2 17,300
2014 44 Belgesel 7.2 2,460
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.0 8,399
2014 Komedi Yönetmen 7.8 5,022
2013 Dram Yapımcı 6.1 3,971
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 12,206
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 37,752
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.1 1,874
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 114,424
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.7 1,166

Barbekü
2006 36 Komedi Yönetmen 5.2 4,940
2001 31 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.7 14,194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017