Giriş Kayıt
Jason Ensler

Jason Ensler (46)


Yönetmen, Yapımcı, Editör

Jason Ensler, 21 Temmuz 1970 doğumlu yönetmen, yapımcı, editör. Lethal Weapon (2016), The Exorcist (2016), Franklin & Bash (2011), Red Band Society (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1970
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yönetmen 8.2 13,964
2016 Aksiyon Yönetmen 8.0 17,595
2014 44 Belgesel 7.2 2,460
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.0 8,185
2014 Komedi Yönetmen 7.8 4,832
2013 Dram Yapımcı 6.1 3,971
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 12,109
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 36,522
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.1 1,874
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 112,522
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.7 1,166

Barbekü
2006 36 Komedi Yönetmen 5.2 4,940
2001 31 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.7 14,194
Dizi Altyazıları
American Gods (6,328) Arrow (4,159) Fargo (3,875) The Blacklist (3,773) The Flash (3,473) The 100 (3,303) 12 Monkeys (2,866) Supernatural (2,570) Game of Thrones (2,569) Better Call Saul (2,492)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017