Giriş Kayıt
Jason Ensler

Jason Ensler (46)


Yönetmen, Yapımcı, Editör

Jason Ensler, 21 Temmuz 1970 doğumlu yönetmen, yapımcı, editör. Lethal Weapon (2016), The Exorcist (2016), Franklin & Bash (2011), Red Band Society (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1970
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yönetmen 8.2 13,159
2016 Aksiyon Yönetmen 8.0 15,436
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.0 8,069
2014 44 Belgesel 7.1 2,146
2014 Komedi Yönetmen 7.8 4,736
2013 Dram Yapımcı 6.1 3,971
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 11,990
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.8 36,123
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
5.1 1,874
2007 Aksiyon Yönetmen 8.2 111,785
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.7 1,166

Barbekü
2006 36 Komedi Yönetmen 5.2 4,940
2001 31 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.7 14,194
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017