Giriş Kayıt
Takaaki Enoki

Takaaki Enoki (61)


Oyuncu

Takaaki Enoki, 05 Ocak 1956 Kagoshima, Japonya doğumlu oyuncu. Ten to Chi to (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1956
Doğum Yeri: Kagoshima, Japonya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.6 36
2016 60 Aksiyon Oyuncu 5.0 37
2013 57 Komedi Oyuncu    
2012 56 Dram Oyuncu 6.5 45
2011 55 Dram Oyuncu 6.5 77
2011 55 Komedi Oyuncu 6.3 91
2010 54 Tarihi Oyuncu 6.0 43
2010 54 Dram Oyuncu 5.6 7
2007 51 Dram Oyuncu 6.3 853
2006 50 Tarihi Oyuncu 8.0 32
2006 Dram Oyuncu 8.5 25
2005 49 Dram Oyuncu 6.8 266
2005 Oyuncu    
2003 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 185
2003 47 Dram Oyuncu 7.1 296
2003 Macera Oyuncu 8.4 79
2002 46 Aksiyon Oyuncu 4.7 56
2001 Oyuncu    

Sleeping Bride
2000 44 Dram Oyuncu 6.2 150
1997 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 138
1993 37 Oyuncu 6.7 38
1993 37 Biyografi Oyuncu 7.3 11
1990 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 754
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017