Giriş Kayıt
Iddo Lampton Enochs Jr.

Iddo Lampton Enochs Jr.


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Iddo Lampton Enochs Jr., yapımcı, yapım yöneticisi. Super (2010), The Gates (2010), Wonderful World (2009), Robosapien: Rebooted (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lampton Enoch | Lampton Enochs
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Yapımcı 7.0 21
2015 Animasyon Yapımcı 8.0 28
2014 Animasyon Yapımcı 6.9 106
2013 Macera Yapımcı 4.8 911
2011 Animasyon Yapımcı 8.0 4,580
2010 Komedi Yapımcı 6.8 63,932
2010 Komedi Yapımcı 7.6 2,115
2010 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.2 6,885

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Yapımcı    

Gebelik Anlaşması
2010 Biyografi Yapımcı    
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
4.8 23,080
2009 Dram Yapımcı 6.2 2,165

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 66,325

Harold and Kumar 2
2008 Macera Yapımcı 6.6 116,964
2006 Korku Yapımcı    
2006 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2005 Aile Yapım Yöneticisi 6.1 865
2004 Komedi 0 5.5 12,342

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 Dram 0 7.2 22,299
2004 Komedi Yapım Yöneticisi    

İlk 20 Milyon
2002 Komedi 0 5.6 2,796
2001 Komedi 0 4.7 34,232

Şaşkın
2000 Komedi 0 6.0 84,264
1993 Komedi 0 6.0 6,219

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi 0 5.8 14,570

Şehir Züppeleri
1991 Komedi 0 6.7 40,497

Ölüm Kitabı
1990 Gerilim 0 7.8 140,646

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Çeşitli 7.6 156,590
Dizi Altyazıları
The Flash (6,773) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,328) Legion (1,881) Vikings (1,709) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,555) Legends of Tomorrow (1,535) Arrow (1,423) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017