Giriş Kayıt
Natalie Engelstein

Natalie Engelstein


Yönetmen Asistanı

Natalie Engelstein, yönetmen asistanı. Henry Ve June (1990), Ayazda Bir Yürek (1992), Vatel (2000), Damdaki süvari (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı 4.7 184
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 148
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 613
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 5,135
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 539

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 65,402
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 506
2004 Komedi 5.8 466

Sessizlik Yemini
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 845
2000 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 6,353
1997 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 1,043

Damdaki süvari
1995 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 4,910

Tohum Yeşerince
1993 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,538
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 816

Ayazda Bir Yürek
1992 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 7,332
1991 Komedi Yönetmen Asistanı    

Henry Ve June
1990 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.3 10,801
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 968
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017