Giriş Kayıt
Bob Engelsiepen

Bob Engelsiepen


Görsel Efekt

Bob Engelsiepen, görsel efekt. John Malkovich Olmak (1999), Zor Karar (2008), Little Ghost (1997), Still Breathing (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Büyü
2009 Korku Görsel Efekt 6.6 167,040

Zor Karar
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 48,642

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Görsel Efekt 7.8 270,658

Kurtadam Paris'te
1997 Korku Çeşitli 5.1 20,275
1997 Aile Görsel Efekt 8.2 1,847
1997 Komedi Görsel Efekt
Çeşitli
6.9 1,962
1997 Dram Çeşitli 5.6 4,205
1991 Animasyon Çeşitli 7.5 13,450
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017