Giriş Kayıt
Russell Engels

Russell Engels


Kameraman

Russell Engels, kameraman. Baba (1972), Savaşçılar (1979), Aşk Ve Zeka (1994), Six Degrees of Separation (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 274,692
2014 Aksiyon Kameraman 7.0 218,117
2014 Dram Kameraman 7.2 13,335

Paranoya
2013 Dram Kameraman 5.7 31,154
2013 Dram Kameraman 6.8 8,800

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 100,787

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 488,328

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Kameraman 4.4 21,614

Kader Ajanları
2011 Romantik Kameraman 7.1 213,186

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 50,484

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 205,570

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 32,679

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 63,552

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 83,433
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 63,307

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Kameraman 7.1 181,295

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Kameraman 8.1 541,845

Tutku Oyunları
2006 Dram Kameraman 7.6 96,720

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Kameraman 5.9 60,438

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 38,832

Daha Yaklaş
2004 Dram Kameraman 7.3 178,882

Kirli Dans 2
2004 Romantik Kameraman 6.0 23,698

İnfazcı
2004 Aksiyon Kameraman 6.5 133,725

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Kameraman 7.6 4,629

Aşk Masalı
2002 Komedi Kameraman 5.1 73,473

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 68,305

Gizemli Yabancı
2001 Dram Kameraman 6.9 32,310

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Kameraman 6.1 21,132

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Kameraman 7.2 95,479
2000 Komedi Kameraman 5.1 10,044

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Kameraman 6.8 56,051

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566

Seks Oyunları
1999 Dram Kameraman 6.8 158,460

8 Milimetre
1999 Suç Kameraman 6.5 109,963

Omuz Omuza
1998 Komedi Kameraman 6.7 50,878

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 45,500

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Kameraman 7.5 281,465

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Kameraman 7.3 442,769

Marvin'in Odası
1996 Dram Kameraman 6.7 21,860

Fidye
1996 Most Popular by Genre Kameraman 6.6 104,647

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Kameraman 6.2 20,099
1994 Dram Kameraman 5.9 3,019
1993 Dram Kameraman 7.7 192,769
1993 Komedi Kameraman 6.9 17,520

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Kameraman 4.6 18,005

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Kameraman 5.3 4,159

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Kameraman 8.6 1,001,733

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Kameraman 4.5 38,995

Stanley Ve Iris
1990 Dram Kameraman 6.3 5,555

Miller Kavşağı
1990 Suç Kameraman 7.8 111,070

Akıl Hocası
1990 Komedi Kameraman 6.5 16,144

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Kameraman 7.6 162,908
1989 Aksiyon Kameraman 7.4 15,534
1987 Komedi Kameraman 7.4 108,391

Biri Beni
1987 Aksiyon Kameraman 6.1 7,884

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Kameraman 6.4 9,282

İltica Planı
1984 Komedi Kameraman 6.5 8,837

Rambo
1982 Aksiyon Kameraman 7.7 187,112
1982 Suç Kameraman 5.9 1,032
1981 Korku Kameraman 6.3 6,882

Korku Karnavalı
1981 Korku Kameraman 5.9 9,760
1980 Suç Kameraman 7.1 6,281
1979 Komedi Kameraman 6.5 1,689

Savaşçılar
1979 Aksiyon Kameraman 7.7 78,334

Baba
1972 Suç Kameraman 9.2 1,285,929
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017