Giriş Kayıt
Russell Engels

Russell Engels


Kameraman

Russell Engels, kameraman. Baba (1972), Savaşçılar (1979), Aşk Ve Zeka (1994), Six Degrees of Separation (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 262,075
2014 Aksiyon Kameraman 7.0 214,817
2014 Dram Kameraman 7.2 13,172

Paranoya
2013 Dram Kameraman 5.7 30,665
2013 Dram Kameraman 6.8 8,792

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 99,848

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 482,282

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Kameraman 4.4 20,080

Kader Ajanları
2011 Romantik Kameraman 7.1 210,682

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 49,909

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 202,697

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 32,512

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 62,528

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 82,803
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 62,861

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Kameraman 7.1 179,113

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Kameraman 8.1 533,419

Tutku Oyunları
2006 Dram Kameraman 7.6 95,872

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Kameraman 5.9 59,411

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 37,737

Daha Yaklaş
2004 Dram Kameraman 7.3 176,738

Kirli Dans 2
2004 Romantik Kameraman 6.0 23,385

İnfazcı
2004 Aksiyon Kameraman 6.5 131,135

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Kameraman 7.6 4,629

Aşk Masalı
2002 Komedi Kameraman 5.1 72,465

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 67,198

Gizemli Yabancı
2001 Dram Kameraman 6.9 31,802

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Kameraman 6.1 20,877

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Kameraman 7.2 94,415
2000 Komedi Kameraman 5.1 10,044

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Kameraman 6.8 55,499

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566

Seks Oyunları
1999 Dram Kameraman 6.8 156,613

8 Milimetre
1999 Suç Kameraman 6.5 108,907

Omuz Omuza
1998 Komedi Kameraman 6.7 49,963

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 44,962

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Kameraman 7.5 277,123

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Kameraman 7.3 435,026

Marvin'in Odası
1996 Dram Kameraman 6.7 21,513

Fidye
1996 Most Popular by Genre Kameraman 6.6 103,938

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Kameraman 6.2 20,099
1994 Dram Kameraman 5.9 3,019
1993 Dram Kameraman 7.7 190,123
1993 Komedi Kameraman 6.9 17,181

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Kameraman 4.6 17,706

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Kameraman 5.3 3,996

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Kameraman 8.6 980,198

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Kameraman 4.5 38,244

Stanley Ve Iris
1990 Dram Kameraman 6.3 5,555

Miller Kavşağı
1990 Suç Kameraman 7.8 109,728

Akıl Hocası
1990 Komedi Kameraman 6.5 16,144

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Kameraman 7.6 160,208
1989 Aksiyon Kameraman 7.4 15,336
1987 Komedi Kameraman 7.4 107,011

Biri Beni
1987 Aksiyon Kameraman 6.1 7,528

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Kameraman 6.4 9,141

İltica Planı
1984 Komedi Kameraman 6.5 8,837

Rambo
1982 Aksiyon Kameraman 7.7 184,105
1982 Suç Kameraman 5.9 1,032
1981 Korku Kameraman 6.3 6,882

Korku Karnavalı
1981 Korku Kameraman 5.9 9,312
1980 Suç Kameraman 7.1 6,281
1979 Komedi Kameraman 6.5 1,689

Savaşçılar
1979 Aksiyon Kameraman 7.7 77,257

Baba
1972 Suç Kameraman 9.2 1,259,568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017