Giriş Kayıt
Russell Engels

Russell Engels


Kameraman

Russell Engels, kameraman. Baba (1972), Savaşçılar (1979), Aşk Ve Zeka (1994), Six Degrees of Separation (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 294,174
2014 Aksiyon Kameraman 7.0 225,310
2014 Dram Kameraman 7.2 13,581

Paranoya
2013 Dram Kameraman 5.7 32,064
2013 Dram Kameraman 6.8 8,800

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 102,940

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 503,290

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Kameraman 4.4 21,986

Kader Ajanları
2011 Romantik Kameraman 7.1 219,657

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 51,685

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 212,183

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 33,546

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 65,171

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 84,747
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 64,314

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Kameraman 7.1 185,852

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Kameraman 8.0 562,910

Tutku Oyunları
2006 Dram Kameraman 7.5 98,343

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Kameraman 5.9 61,926

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 38,832

Daha Yaklaş
2004 Dram Kameraman 7.3 183,901

Kirli Dans 2
2004 Romantik Kameraman 6.0 24,333

İnfazcı
2004 Aksiyon Kameraman 6.5 137,531

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Kameraman 7.6 4,629

Aşk Masalı
2002 Komedi Kameraman 5.1 75,549

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 70,651

Gizemli Yabancı
2001 Dram Kameraman 6.9 32,762

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Kameraman 6.1 21,667

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Kameraman 7.2 97,704
2000 Komedi Kameraman 5.1 10,792

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Kameraman 6.8 57,180

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 11,549

Seks Oyunları
1999 Dram Kameraman 6.8 162,628

8 Milimetre
1999 Suç Kameraman 6.5 112,491

Omuz Omuza
1998 Komedi Kameraman 6.7 52,827

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 46,596

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Kameraman 7.5 289,651

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Kameraman 7.3 453,220

Marvin'in Odası
1996 Dram Kameraman 6.7 22,222

Fidye
1996 Most Popular by Genre Kameraman 6.6 107,691

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Kameraman 6.2 20,099
1994 Dram Kameraman 5.9 3,019
1993 Dram Kameraman 7.7 198,375
1993 Komedi Kameraman 6.9 17,812

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Kameraman 4.6 18,532

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Kameraman 5.3 4,159

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Kameraman 8.6 1,056,665

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Kameraman 4.5 40,002

Stanley Ve Iris
1990 Dram Kameraman 6.3 5,555

Miller Kavşağı
1990 Suç Kameraman 7.8 113,964

Akıl Hocası
1990 Komedi Kameraman 6.5 16,144

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Kameraman 7.6 168,939
1989 Aksiyon Kameraman 7.4 16,078
1987 Komedi Kameraman 7.4 111,641

Biri Beni
1987 Aksiyon Kameraman 6.1 7,884

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Kameraman 6.4 9,583

İltica Planı
1984 Komedi Kameraman 6.5 8,837

Rambo
1982 Aksiyon Kameraman 7.7 192,851
1982 Suç Kameraman 5.9 1,032
1981 Korku Kameraman 6.3 6,882

Korku Karnavalı
1981 Korku Kameraman 5.9 10,118
1980 Suç Kameraman 7.1 6,723
1979 Komedi Kameraman 6.5 1,689

Savaşçılar
1979 Aksiyon Kameraman 7.7 81,454

Baba
1972 Suç Kameraman 9.2 1,351,319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018