Giriş Kayıt
Russell Engels

Russell Engels


Kameraman

Russell Engels, kameraman. Baba (1972), Savaşçılar (1979), Aşk Ve Zeka (1994), Six Degrees of Separation (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kameraman 8.7 270,334
2014 Aksiyon Kameraman 7.0 216,783
2014 Dram Kameraman 7.2 13,301

Paranoya
2013 Dram Kameraman 5.7 30,949
2013 Dram Kameraman 6.8 8,800

Acil Teslimat
2012 Aksiyon Kameraman 6.5 100,348

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 485,768

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Kameraman 4.4 20,080

Kader Ajanları
2011 Romantik Kameraman 7.1 212,231

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Kameraman 6.2 50,254

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 204,346

İki Babalık
2009 Komedi Kameraman 5.4 32,679

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.2 63,058

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 83,163
2008 Suç Kameraman 7.4 8,480

Hayalet Şehir
2008 Komedi Kameraman 6.7 63,042

Not: Seni Seviyorum
2007 Dram Kameraman 7.1 180,446

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Kameraman 8.1 538,356

Tutku Oyunları
2006 Dram Kameraman 7.6 96,351

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Kameraman 5.9 60,008

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 37,737

Daha Yaklaş
2004 Dram Kameraman 7.3 177,985

Kirli Dans 2
2004 Romantik Kameraman 6.0 23,558

İnfazcı
2004 Aksiyon Kameraman 6.5 132,317

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Kameraman 7.6 4,629

Aşk Masalı
2002 Komedi Kameraman 5.1 73,075

Sadakatsiz
2002 Dram Kameraman 6.7 67,883

Gizemli Yabancı
2001 Dram Kameraman 6.9 32,163

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Kameraman 6.1 21,000

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Kameraman 7.2 95,056
2000 Komedi Kameraman 5.1 10,044

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Kameraman 6.8 55,830

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.3 10,566

Seks Oyunları
1999 Dram Kameraman 6.8 157,691

8 Milimetre
1999 Suç Kameraman 6.5 109,525

Omuz Omuza
1998 Komedi Kameraman 6.7 50,502

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 45,275

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Kameraman 7.5 279,671

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Kameraman 7.3 439,510

Marvin'in Odası
1996 Dram Kameraman 6.7 21,602

Fidye
1996 Most Popular by Genre Kameraman 6.6 104,647

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Kameraman 6.2 20,099
1994 Dram Kameraman 5.9 3,019
1993 Dram Kameraman 7.7 191,611
1993 Komedi Kameraman 6.9 17,401

Problem Çocuk 2
1991 Komedi Kameraman 4.6 17,903

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Kameraman 5.3 4,159

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Kameraman 8.6 993,109

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Kameraman 4.5 38,995

Stanley Ve Iris
1990 Dram Kameraman 6.3 5,555

Miller Kavşağı
1990 Suç Kameraman 7.8 110,547

Akıl Hocası
1990 Komedi Kameraman 6.5 16,144

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Kameraman 7.6 161,669
1989 Aksiyon Kameraman 7.4 15,449
1987 Komedi Kameraman 7.4 107,835

Biri Beni
1987 Aksiyon Kameraman 6.1 7,870

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Kameraman 6.4 9,282

İltica Planı
1984 Komedi Kameraman 6.5 8,837

Rambo
1982 Aksiyon Kameraman 7.7 185,812
1982 Suç Kameraman 5.9 1,032
1981 Korku Kameraman 6.3 6,882

Korku Karnavalı
1981 Korku Kameraman 5.9 9,668
1980 Suç Kameraman 7.1 6,281
1979 Komedi Kameraman 6.5 1,689

Savaşçılar
1979 Aksiyon Kameraman 7.7 77,919

Baba
1972 Suç Kameraman 9.2 1,274,333
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017