Giriş Kayıt
Marc Engels

Marc Engels


Sesler

Marc Engels, sesler. Calvaire (2004), Eski Davulcu (2007), Madame Bovary (2014), Aramızda Bebek Var (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler    
2016 Dram Sesler 6.6 1,043
2016 Sesler    
2015 Dram Sesler 5.5 76
2015 Komedi Sesler 5.9 313
2015 Komedi Sesler 6.2 111
2014 Dram Sesler 5.5 170
2014 Komedi Sesler 5.4 329
2014 Dram Sesler 5.7 4,844
2014 Komedi Sesler 5.4 194

Karanlık Şerit: Möbius
2013 Dram Sesler 6.1 4,128
2012 Dram Sesler 6.6 107
2012 Dram Sesler 6.8 108

Aramızda Bebek Var
2011 Komedi Sesler 6.6 3,444

Tehlikeli Miras 2
2011 Aksiyon Sesler 6.2 6,234

Ölüm Çiftliği
2010 Korku Sesler 4.8 1,768

Kanunsuzlar
2010 Suç Sesler 6.6 3,008

Eski Davulcu
2007 Komedi Sesler 7.1 7,975

Kafesler
2006 Sesler 6.4 168
2005 Sesler 7.1 137
2004 Dram Sesler 7.1 280
2004 Dram Sesler 7.1 391
2004 Dram Sesler 6.2 9,511
2004 Komedi Sesler 6.9 329

Cesaretin var mı Aşka?
2003 Komedi Sesler 7.7 58,882
2002 Sesler 6.0 11

Düşman
2001 Aksiyon Sesler 3.8 440
2001 Aksiyon Sesler 4.3 920

Harikulâde Bir Aşk
1999 Kısa Metraj Sesler 7.3 143
1998 Macera Sesler 3.8 2,583
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017