Giriş Kayıt
Glen Engels

Glen Engels


Kameraman, Sanat Bölümü

Glen Engels, kameraman, sanat bölümü. Kazara Zengin (2002), Kesişen Yollar (2007), New York'ta Sonbahar (2000), Sessiz Çığlık (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    

Sessiz Çığlık
2015 Dram Kameraman 6.6 9,270
2015 Komedi Kameraman 6.0 54,240
2013 Dram Sanat Bölümü
Kameraman
7.5 4,216
2011 Dram Kameraman 7.0 6,576

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Kameraman 7.1 48,096

Şüphe
2008 Dram Kameraman 7.5 107,937

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Kameraman 7.0 269,908

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Kameraman 5.5 169,024

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Kameraman 5.9 59,582

Kesişen Yollar
2007 Suç Kameraman 6.7 18,884

Şeytan Duymadan Önce
2007 Suç Kameraman 7.3 86,869

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 127,801

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 87,628

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 38,832

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 75,734
2005 Komedi Kameraman 6.4 37,080

Aşk Masalı
2002 Komedi Kameraman 5.1 74,357

Kazara Zengin
2002 Komedi Kameraman 5.8 120,235

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Kameraman 6.5 6,045
2001 Fantastik Kameraman 6.9 222,324

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Kameraman 6.1 21,389
2001 Dram Kameraman    

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Kameraman 5.5 21,685

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Kameraman 6.8 56,433
1999 Suç Kameraman 8.1 60,242

Joe Black
1998 Dram Kameraman 7.2 184,301

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 45,969

Günlük
1995 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 88,408

Ölüm Yolunda
1995 Suç Sanat Bölümü 7.5 78,606
1990 Komedi Kameraman 5.6 11,148

Sophie'nin Seçimi
1982 Dram Sanat Bölümü 7.7 33,291

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1982 Komedi Sanat Bölümü 6.7 15,027
1981 Dram Sanat Bölümü 5.3 853
1978 Macera Sanat Bölümü 5.3 11,927
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018