Giriş Kayıt
Glen Engels

Glen Engels


Kameraman, Sanat Bölümü

Glen Engels, kameraman, sanat bölümü. Kazara Zengin (2002), Kesişen Yollar (2007), New York'ta Sonbahar (2000), Sessiz Çığlık (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    

Sessiz Çığlık
2015 Dram Kameraman 6.6 8,721
2015 Komedi Kameraman 6.0 52,812
2013 Dram Sanat Bölümü
Kameraman
7.5 4,216
2011 Dram Kameraman 7.0 6,576

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Kameraman 7.1 47,799

Şüphe
2008 Dram Kameraman 7.5 106,620

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Kameraman 7.0 266,579

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Kameraman 5.5 167,268

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Kameraman 5.9 58,831

Kesişen Yollar
2007 Suç Kameraman 6.7 18,884

Şeytan Duymadan Önce
2007 Suç Kameraman 7.3 86,162

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 126,766

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 86,807

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 38,832

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 75,074
2005 Komedi Kameraman 6.4 36,813

Aşk Masalı
2002 Komedi Kameraman 5.1 73,473

Kazara Zengin
2002 Komedi Kameraman 5.8 118,946

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Kameraman 6.5 6,045
2001 Fantastik Kameraman 6.9 219,955

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Kameraman 6.1 21,132
2001 Dram Kameraman    

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Kameraman 5.5 21,685

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Kameraman 6.8 56,051
1999 Suç Kameraman 8.1 58,944

Joe Black
1998 Dram Kameraman 7.2 182,052

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 45,500

Günlük
1995 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 87,367

Ölüm Yolunda
1995 Suç Sanat Bölümü 7.6 77,824
1990 Komedi Kameraman 5.6 11,148

Sophie'nin Seçimi
1982 Dram Sanat Bölümü 7.7 32,706

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1982 Komedi Sanat Bölümü 6.7 15,027
1981 Dram Sanat Bölümü 5.3 853
1978 Macera Sanat Bölümü 5.3 11,793
Dizi Altyazıları
Vikings (6,331) Shameless (3,747) Game of Thrones (3,051) Mr. Robot (2,925) Supernatural (2,733) The Big Bang Theory (2,200) Arrow (2,195) Outlander (1,911) Gotham (1,784) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017