Giriş Kayıt
Glen Engels

Glen Engels


Kameraman, Sanat Bölümü

Glen Engels, kameraman, sanat bölümü. Kazara Zengin (2002), Kesişen Yollar (2007), New York'ta Sonbahar (2000), Sessiz Çığlık (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman    

Sessiz Çığlık
2015 Dram Kameraman 6.6 8,721
2015 Komedi Kameraman 6.0 52,258
2013 Dram Sanat Bölümü
Kameraman
7.5 4,216
2011 Dram Kameraman 7.0 6,576

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Kameraman 7.1 47,629

Şüphe
2008 Dram Kameraman 7.5 105,996

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Kameraman 7.0 265,127

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Kameraman 5.5 166,335

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Kameraman 5.9 58,431

Kesişen Yollar
2007 Suç Kameraman 6.7 18,884

Şeytan Duymadan Önce
2007 Suç Kameraman 7.3 85,816

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kameraman 6.0 126,246

Söz ve Müzik
2007 Komedi Kameraman 6.5 86,375

Kirli Para
2005 Dram Kameraman 6.2 37,737

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 74,738
2005 Komedi Kameraman 6.4 36,681

Aşk Masalı
2002 Komedi Kameraman 5.1 73,062

Kazara Zengin
2002 Komedi Kameraman 5.8 118,229

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Kameraman 6.5 6,045
2001 Fantastik Kameraman 6.9 218,785

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Kameraman 6.1 21,000
2001 Dram Kameraman    

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Kameraman 5.5 21,514

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Kameraman 6.8 55,830
1999 Suç Kameraman 8.1 58,374

Joe Black
1998 Dram Kameraman 7.1 181,000

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 1,043

Büyük Umutlar
1998 Dram Kameraman 6.8 45,273

Günlük
1995 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 86,803

Ölüm Yolunda
1995 Suç Sanat Bölümü 7.6 77,443
1990 Komedi Kameraman 5.6 11,148

Sophie'nin Seçimi
1982 Dram Sanat Bölümü 7.7 32,422

Bir Yaz Gecesi Rüyası
1982 Komedi Sanat Bölümü 6.7 15,027
1981 Dram Sanat Bölümü 5.3 853
1978 Macera Sanat Bölümü 5.3 11,722
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017