Giriş Kayıt
Jost Engelmayer

Jost Engelmayer


Kameraman

Jost Engelmayer, kameraman. Anatomi 2 (2003), NVA (2005), Saint-Cyr (2000), In weiter Ferne, so nah! (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 3.2 12

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.9 445,849

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Kameraman 6.6 214,369

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Kameraman 6.7 342,983
2014 Gerilim Kameraman 5.7 227

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Kameraman 8.1 553,160

Hekim
2013 Macera Kameraman 7.2 29,173
2011 Aksiyon Kameraman 6.8 166,864

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Kameraman 8.3 992,677

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 83,163
2008 Dram Kameraman    
2007 Macera Kameraman 6.5 276

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Kameraman 7.5 203,499
2005 Komedi Kameraman 5.7 1,367

Emanet
2003 Dram Kameraman    

Anatomi 2
2003 Korku Kameraman 5.1 3,090

Cennet
2002 Suç Kameraman 7.1 21,057
2002 Komedi Kameraman 6.1 1,956
2002 Komedi Kameraman    

Joe Ve Max
2002 Biyografi Kameraman    

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 Aksiyon Kameraman 6.9 3,192
2000 Dram Kameraman 6.2 538
1993 Fantastik Kameraman 7.3 5,964
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017