Giriş Kayıt
Jost Engelmayer

Jost Engelmayer


Kameraman

Jost Engelmayer, kameraman. Anatomi 2 (2003), NVA (2005), Saint-Cyr (2000), In weiter Ferne, so nah! (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 3.2 12

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.8 511,564

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Kameraman 6.5 232,057

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Kameraman 6.7 359,308

Kazananların Yalanları
2014 Gerilim Kameraman 5.7 227

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Kameraman 8.1 593,165

Hekim
2013 Macera Kameraman 7.2 30,905
2011 Aksiyon Kameraman 6.8 172,234

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Kameraman 8.3 1,052,162

Uluslararası
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 84,740
2008 Dram Kameraman    
2007 Macera Kameraman 6.5 276

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Kameraman 7.5 210,718
2005 Komedi Kameraman 5.7 1,367

Emanet
2003 Dram Kameraman    

Anatomi 2
2003 Korku Kameraman 5.1 3,090

Cennet
2002 Suç Kameraman 7.1 21,567
2002 Komedi Kameraman 6.1 1,956
2002 Komedi Kameraman    

Joe Ve Max
2002 Biyografi Kameraman    

Yangın Anında Ne Yapılmalı?
2001 Aksiyon Kameraman 6.9 3,192
2000 Dram Kameraman 6.2 538
1993 Fantastik Kameraman 7.3 5,964
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018