Giriş Kayıt
Larry Engelmann

Larry Engelmann


Editör, Görsel Efekt

Larry Engelmann, editör, görsel efekt. Gods and Monsters (1998), H2O: Just Add Water (2006), Manyak Polis (1988), Sluzhebnyy roman. Nashe vremya (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Editorial Department 7.1 163
2012 Komedi Editorial Department 6.5 2,433
2012 Dram Editorial Department 5.5 572
2012 Editorial Department 3.6 257
2011 Aksiyon Editorial Department 6.6 180
2011 Komedi Editorial Department 5.7 3,282
2010 Savaş Editorial Department 7.2 28
2010 Dram Editorial Department 6.4 348
2008 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
4.8 100
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.4 697

Lanetli Topraklar
2008 Korku Editorial Department 5.9 62,717
2006 Dram Editorial Department 7.2 9,525
2005 Gerilim Editorial Department 4.8 1,549
2002 Dram Editorial Department 5.2 118
1998 Aksiyon Editorial Department    
1998 Biyografi Editorial Department 7.5 25,872

Konuşan Konuşana
1997 Komedi Editorial Department    

Armağan Listesi
1997 Komedi Editorial Department 6.7 843
1997 Romantik Editorial Department    
1997 Aksiyon Editorial Department 4.5 930
1997 Dram Editorial Department    

Öpülmüş
1996 Dram Editorial Department 6.5 3,081
1996 Komedi Editorial Department 7.5 2,293

Bütün İyiler Cennete Gider
1995 Dram Editorial Department 7.6 2,165
1994 Dram Editorial Department    

Karlı Doğum günü
1989 Dram Editorial Department 6.3 265
1989 Suç Editorial Department 5.1 1,154
1988 Korku Editorial Department 4.4 864
1988 Komedi Editorial Department 5.9 2,679

Manyak Polis
1988 Aksiyon Editorial Department 6.0 10,711
1986 Dram Editorial Department 5.9 427
1985 Dram Editorial Department 7.0 1,121
1984 Belgesel Editorial Department 9.3 14
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017