Giriş Kayıt
Kimberly Engelman

Kimberly Engelman


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Kimberly Engelman, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Rules of Engagement (2007), Sabrina, the Teenage Witch (1996), 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002), Beni Deli Ediyorsun (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 284
2014 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 2,291
2014 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 701
2010 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 15,813
2009 Komedi Kostüm Bölümü 8.5 277,106
2007 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 1,783
2007 Dram Kostüm Bölümü 6.8 644
2007 Komedi Kostüm Bölümü    
2007 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 28,239
2002 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 21,607
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 1,064

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 15,795
1998 Komedi Kostüm Bölümü    
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 26,614
1995 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 115
1995 Macera Kostüm Bölümü    
1994 Aile Kostüm Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017