Giriş Kayıt
Kimberly Engelman

Kimberly Engelman


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Kimberly Engelman, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Rules of Engagement (2007), Sabrina, the Teenage Witch (1996), 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002), Beni Deli Ediyorsun (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 284
2014 Komedi Kostüm Bölümü 5.9 701
2014 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 2,267
2010 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 15,701
2009 Komedi Kostüm Bölümü 8.5 273,426
2007 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 1,776
2007 Dram Kostüm Bölümü 6.8 644
2007 Komedi Kostüm Bölümü    
2007 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 28,038
2002 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 21,444
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 1,064

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 15,751
1998 Komedi Kostüm Bölümü    
1996 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 26,335
1995 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 115
1995 Macera Kostüm Bölümü    
1994 Aile Kostüm Bölümü    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017