Giriş Kayıt
Henning Engelbak

Henning Engelbak


Sesler

Henning Engelbak, sesler. Parıldayan Fenerler (2000), Rejseholdet (2000), (2007) Cinayet (2007), (2004) Krøniken (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cinayet
2007 Suç Sesler 8.4 19,552
2006 Suç Sesler    
2004 Biyografi Sesler 7.1 834

Parıldayan Fenerler
2000 Aksiyon Sesler 7.7 16,015
2000 Aksiyon Sesler 8.2 2,319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017