Giriş Kayıt
William Engel

William Engel


Kameraman, Görsel Efekt

William Engel, kameraman, görsel efekt. Witchblade (2001), Animorphs (1998), Elevated (1997), Tarzan (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Kameraman 5.4 112,847
2008 Aksiyon Kameraman 6.8 354,103

Atlayıcı
2008 Aksiyon Kameraman 6.1 258,055

Charlie İş Başında
2007 Komedi Kameraman 7.0 58,575
2007 Komedi Kameraman 6.7 105,293

Şirket
2007 Dram Kameraman    

İhanet
2007 Biyografi Kameraman 7.0 53,778
2007 Aksiyon Çeşitli 5.5 4,785

Sessiz Tepe
2006 Korku Kameraman 6.6 190,793

Bizim Dansımız 2
2006 Dram Kameraman    

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Kameraman 4.3 16,211

Fedai
2006 Aksiyon Kameraman 6.1 43,974

Kuralsızlar
2006 Dram Kameraman 6.7 22,762

16 Blok
2006 Aksiyon Kameraman 6.6 116,816

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Kameraman 5.5 46,573
2005 Biyografi Kameraman 8.0 157,918

Adamım
2005 Aksiyon Kameraman 5.5 22,060

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 53,436

Komando Dadı
2005 Aksiyon Kameraman 5.6 73,545

Baskın
2005 Aksiyon Kameraman 6.3 68,391

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Kameraman 6.2 166,017

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 207,800

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Kameraman 5.2 11,114

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Kameraman 4.6 24,675
2004 Dram Kameraman    
2003 Aksiyon Kameraman 6.8 633

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 44,095
2003 Komedi Kameraman
Çeşitli
5.7 737

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 173,836

Kanguru Jack
2003 Macera Kameraman 4.4 25,218
2002 Aksiyon Kameraman 5.8 30,501
2002 Komedi Kameraman 7.2 186,367

Smokin
2002 Aksiyon Kameraman 5.3 67,716

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Kameraman 6.4 34,934
2001 Dram Kameraman    
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 169,217

Yarışçı
2001 Aksiyon Kameraman 4.5 35,560
2001 Aksiyon Çeşitli 4.4 42,604
2001 Fantastik Kameraman 6.5 1,782
2001 Dram Kameraman    

Drakula 2000
2000 Korku Görsel Efekt 4.9 28,852
2000 Aksiyon Kameraman 7.4 496,849

Frekans
2000 Suç Kameraman 7.4 88,472

Büyük Yem
2000 Aksiyon Kameraman 5.7 9,109
2000 Biyografi Çeşitli 6.4 2,061
1999 Komedi Kameraman 6.8 31,933
1999 Komedi Kameraman 6.1 16,674
1999 Komedi Kameraman 6.0 24,996

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Kameraman 7.4 16,626
1999 Bilim-Kurgu Kameraman    
1998 Bilim-Kurgu Kameraman 6.8 938
1997 Aksiyon Kameraman 7.5 7,853
1997 Gizem Kameraman 7.0 696
1996 Aksiyon Kameraman 4.5 294
1995 Bilim-Kurgu Kameraman    
1992 Aksiyon Kameraman 7.2 346

Milenyum
1989 Dram Kameraman 5.7 4,834

Dehşet Gecesi 2
1987 Komedi Kameraman 5.5 3,162
1985 Komedi Çeşitli 5.5 1,092
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017