Giriş Kayıt
William Engel

William Engel


Kameraman, Görsel Efekt

William Engel, kameraman, görsel efekt. Witchblade (2001), Animorphs (1998), Elevated (1997), Tarzan (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Kameraman 5.4 111,782
2008 Aksiyon Kameraman 6.8 348,222

Atlayıcı
2008 Aksiyon Kameraman 6.1 255,215

Charlie İş Başında
2007 Komedi Kameraman 7.0 58,341
2007 Komedi Kameraman 6.7 104,171

Şirket
2007 Dram Kameraman    

İhanet
2007 Biyografi Kameraman 7.0 53,637
2007 Aksiyon Çeşitli 5.5 4,785

Sessiz Tepe
2006 Korku Kameraman 6.6 187,760

Bizim Dansımız 2
2006 Dram Kameraman    

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Kameraman 4.3 16,029

Fedai
2006 Aksiyon Kameraman 6.1 43,741

Kuralsızlar
2006 Dram Kameraman 6.7 22,658

16 Blok
2006 Aksiyon Kameraman 6.6 116,426

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Kameraman 5.5 45,925
2005 Biyografi Kameraman 8.0 156,292

Adamım
2005 Aksiyon Kameraman 5.5 22,060

Karanlık Su
2005 Dram Kameraman 5.6 52,601

Komando Dadı
2005 Aksiyon Kameraman 5.6 72,353

Baskın
2005 Aksiyon Kameraman 6.3 67,864

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Kameraman 6.2 164,117

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 205,213

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Kameraman 5.2 10,721

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Kameraman 4.6 24,450
2004 Dram Kameraman    
2003 Aksiyon Kameraman 6.8 633

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 43,755
2003 Komedi Kameraman
Çeşitli
5.7 737

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Kameraman 6.4 170,676

Kanguru Jack
2003 Macera Kameraman 4.4 24,670
2002 Aksiyon Kameraman 5.8 30,501
2002 Komedi Kameraman 7.2 183,929

Smokin
2002 Aksiyon Kameraman 5.3 66,655

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Kameraman 6.4 34,934
2001 Dram Kameraman    
2001 Aksiyon Kameraman 5.8 166,720

Yarışçı
2001 Aksiyon Kameraman 4.5 35,560
2001 Korku Çeşitli 4.4 41,648
2001 Fantastik Kameraman 6.5 1,782
2001 Dram Kameraman    

Drakula 2000
2000 Korku Görsel Efekt 4.9 28,496
2000 Aksiyon Kameraman 7.4 490,127

Frekans
2000 Suç Kameraman 7.4 87,315

Büyük Yem
2000 Aksiyon Kameraman 5.7 9,109
2000 Biyografi Çeşitli 6.4 2,061
1999 Komedi Kameraman 6.8 31,723
1999 Komedi Kameraman 6.1 16,597
1999 Komedi Kameraman 6.0 24,996

Yüzyılın Fırtınası
1999 Dram Kameraman 7.4 16,626
1999 Bilim-Kurgu Kameraman    
1998 Bilim-Kurgu Kameraman 6.8 938
1997 Aksiyon Kameraman 7.5 7,738
1997 Gizem Kameraman 7.0 696
1996 Aksiyon Kameraman 4.5 294
1995 Bilim-Kurgu Kameraman    

Milenyum
1989 Dram Kameraman 5.7 4,834

Dehşet Gecesi 2
1987 Komedi Kameraman 5.5 3,162
1985 Komedi Çeşitli 5.5 1,092
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,527) Rick and Morty (4,165) The Defenders (3,249) The Strain (2,898) Suits (1,839) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,054) The Last Ship (975) Breaking Bad (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017