Giriş Kayıt
Vicki L. Engel

Vicki L. Engel


Görsel Efekt

Vicki L. Engel, görsel efekt. (1987) Kötü Ruh 2 (1987), (2008) Zohan'a Bulaşma (2008), (1995) Sevimli Hayalet Casper (1995), (1996) Ejder Yürek (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Görsel Efekt 5.3 30,805

Red Cliff II
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,354

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 39,791

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 170,668

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 794,775

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 540,370

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 264,298

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 617,159

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 139,983

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 68,925

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 317,508

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 83,750

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.1 99,696

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 66,808
1993 Fantastik Görsel Efekt 5.0 5,837

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Görsel Efekt 5.9 17,588

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Görsel Efekt 7.6 144,875

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Görsel Efekt 7.8 128,170
1987 Suç Çeşitli 5.7 887
Dizi Altyazıları
Westworld (5,553) The Flash (4,217) The 100 (3,951) La casa de papel (3,354) The Expanse (2,507) Legion (2,290) Supernatural (1,829) Colony (1,602) Krypton (1,594) The Big Bang Theory (1,370)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018