Giriş Kayıt
Vicki L. Engel

Vicki L. Engel


Görsel Efekt

Vicki L. Engel, görsel efekt. (1987) Kötü Ruh 2 (1987), (2008) Zohan'a Bulaşma (2008), (1995) Sevimli Hayalet Casper (1995), (1996) Ejder Yürek (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Görsel Efekt 5.3 30,020

Red Cliff II
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,354

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 38,632

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 167,268

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 763,008

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 515,804

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 257,968

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 590,326

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 137,371

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 6.0 67,654

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 307,766

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 82,506

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.1 96,079

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 64,912
1993 Fantastik Görsel Efekt 5.0 5,315

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Görsel Efekt 5.9 17,588

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Görsel Efekt 7.6 141,634

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Görsel Efekt 7.8 124,692
1987 Suç Çeşitli 5.7 887
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017