Giriş Kayıt
Vicki L. Engel

Vicki L. Engel


Görsel Efekt

Vicki L. Engel, görsel efekt. (1987) Kötü Ruh 2 (1987), (2008) Zohan'a Bulaşma (2008), (1995) Sevimli Hayalet Casper (1995), (1996) Ejder Yürek (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Görsel Efekt 5.3 29,667

Red Cliff II
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 19,354

Kızıl Uçurum
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 38,632

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 165,062

Demir Adam
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 750,190

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 506,758

Yapay Zeka
2001 Macera Görsel Efekt 7.1 253,690

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 580,602

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 135,664

Yılan Gözler
1998 Suç Görsel Efekt 5.9 66,992

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 302,558

Ejder Yürek
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 81,653

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Görsel Efekt 6.0 93,578

Taş Devri
1994 Komedi Görsel Efekt 4.8 64,144
1993 Fantastik Görsel Efekt 5.0 5,315

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Görsel Efekt 5.9 17,588

Işığın Bittiği Yer
1989 Macera Görsel Efekt 7.6 139,383

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Görsel Efekt 7.8 122,357
1987 Suç Çeşitli 5.7 887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017