Giriş Kayıt
Tina Engel

Tina Engel (67)


Oyuncu

Tina Engel, 06 Nisan 1950 Hannover, Almanya doğumlu oyuncu. Erbsen auf halb 6 (2004), Teneke Trampet (1979), (2010) Deniz Kenarı (2010), (2010) Die kommenden Tage (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1950
Doğum Yeri: Hannover, Almanya
Burcu: Koç
Boyu: 1.67 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.1 62
2011 61 Macera Oyuncu 7.1 765
2010 60 Dram Oyuncu 6.4 964

Deniz Kenarı
2010 60 Dram Oyuncu 6.4 11,097
2008 58 Komedi Oyuncu 6.0 650
2004 54 Komedi Oyuncu 7.1 929
2003 53 Suç Oyuncu    
1986 Suç Oyuncu 6.6 198

Teknede bos yer yok
1981 31 Dram Oyuncu 7.3 398

Teneke Trampet
1979 29 Dram Oyuncu 7.6 18,616
1978 28 Suç Oyuncu 6.9 171
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,823
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017