Giriş Kayıt
Udo A. Engel

Udo A. Engel


Özel Efekt, Sanat Bölümü

Udo A. Engel, Özel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Özel Efekt 7.4 4,313

Temmuz'da
2000 Macera Özel Efekt 7.8 16,723
2000 Animasyon Sanat Bölümü 8.0 3,980
1998 Komedi Çeşitli 6.4 328
1995 Komedi Özel Efekt 7.1 512
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018