Giriş Kayıt
Michal Engel

Michal Engel


Yönetmen Asistanı

Michal Engel, yönetmen asistanı. Zafer Topu (1986), Kızım Olmadan Asla (1991), Limon Ağacı (2008), Suriyeli Gelin (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zeytin
2012 Macera Yönetmen Asistanı 6.6 1,291

Saldırı
2012 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,041

İnsan Kaynakları Müdürü
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 1,112

Devrim Dersleri
2010 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.7 65

Limon Ağacı
2008 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 5,366

Üç Anne
2006 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 107

Suriyeli Gelin
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 2,860
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 47
1998 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 29
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 16
1995 Dram Yönetmen Asistanı    
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 1,386
1992 Dram Yönetmen Asistanı    
1991 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.8 694

Kızım Olmadan Asla
1991 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 10,260
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 3,063
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 64
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 430
1987 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 3.9 271

Zafer Topu
1986 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 15,963
1986 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 779
1986 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1986 Aile Yönetmen Asistanı 7.0 505
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017