Giriş Kayıt
Martin Engel

Martin Engel


Dublör

Martin Engel, dublör. Hannibal Doğuyor (2007), (1999) Yırtıcı (1999), (1993) Stalingrad (1993), (2008) Kızıl Baron (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Dublör 6.4 9,996

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Dublör 6.2 91,141

Yırtıcı
1999 Korku Dublör 7.0 31,338
1998 Bilim-Kurgu Dublör 3.6 166
1995 Dram Dublör 6.9 151
1993 Dram Dublör 7.5 25,436
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017