Giriş Kayıt
Martin Engel

Martin Engel


Dublör

Martin Engel, dublör. Hannibal Doğuyor (2007), (1999) Yırtıcı (1999), (1993) Stalingrad (1993), (2008) Kızıl Baron (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Dublör 6.4 9,996

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Dublör 6.2 92,359

Yırtıcı
1999 Korku Dublör 7.0 32,207
1998 Bilim-Kurgu Dublör 3.6 166
1995 Dram Dublör 6.9 151
1993 Dram Dublör 7.5 25,845
Dizi Altyazıları
Vikings (6,331) Shameless (3,747) Game of Thrones (3,051) Mr. Robot (2,925) Supernatural (2,733) The Big Bang Theory (2,200) Arrow (2,195) Outlander (1,911) Gotham (1,784) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017