Giriş Kayıt
Leslie Anne Engel

Leslie Anne Engel


Yapım Yöneticisi

Leslie Anne Engel, yapım yöneticisi. İzleyici (2000), Okulda (1999), (1996) İlk Korku (1996), (1998) Arabulucu (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Belgesel 0 8.2 195

Sonuna Kadar
2001 Dram Çeşitli 6.4 23,815

Bir Şans Daha
2000 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 17,772

İzleyici
2000 Suç Çeşitli 5.3 22,960
2000 Belgesel Çeşitli 7.5 1,742

Okulda
1999 Dram Çeşitli 6.0 3,134

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Çeşitli 6.0 71,936

Arabulucu
1998 Aksiyon Çeşitli 7.3 113,197

İlk Korku
1996 Suç Çeşitli 7.7 143,494
Film Altyazıları
Baywatch (15,207) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,118) 6 Days (2,371) Dangal (2,343) Lady Macbeth (2,302) Dunkirk (2,267) Security (1,839) King Arthur: Legend of the Sword (1,332) Wakefield (1,326) Alien: Covenant (1,031)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,148) The Defenders (5,590) Rick and Morty (3,943) The Strain (2,686) Suits (1,994) The Sinner (1,610) Mr. Mercedes (1,402) Fargo (1,220) Breaking Bad (1,056) Preacher (935)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017