Giriş Kayıt
Leslie Anne Engel

Leslie Anne Engel


Yapım Yöneticisi

Leslie Anne Engel, yapım yöneticisi. İzleyici (2000), Okulda (1999), (1996) İlk Korku (1996), (1998) Arabulucu (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Belgesel 0 8.2 195

Sonuna Kadar
2001 Dram Çeşitli 6.4 25,246

Bir Şans Daha
2000 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 17,772

İzleyici
2000 Suç Çeşitli 5.3 23,547
2000 Belgesel Çeşitli 7.5 1,742

Okulda
1999 Dram Çeşitli 6.0 3,134

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Çeşitli 6.0 74,328

Arabulucu
1998 Aksiyon Çeşitli 7.3 117,419

İlk Korku
1996 Suç Çeşitli 7.7 151,009
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018