Giriş Kayıt
Leonard A. Engel

Leonard A. Engel (58)


Müzisyen

Leonard A. Engel, 20 Eylül 1930 doğumlu müzisyen. Kehanet (1976), Cephede Eğlence (1970), Yangın Kulesi (1974), Dehşet (1980) gibi yapımlarla biliniyor.23 Ekim 1988 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1930
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1988
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüler
1987 57 Dram Müzik 7.4 5,572

Kara Kazan
1985 55 Animasyon Müzik 6.5 24,603
1984 54 Aksiyon Müzik 5.9 9,363

Gremlinler
1984 54 Komedi Müzik 7.2 159,548
1983 53 Aksiyon Müzik 4.9 3,337
1982 52 Macera Müzik 7.9 4,624
1982 52 Animasyon Müzik 7.6 30,158
1981 51 Dram Müzik 2.8 528

Cennet Parası
1981 51 Dram Müzik 6.5 4,399
1981 51 Aksiyon Müzik 6.6 23,026

Dehşet
1980 50 Korku Müzik 7.3 23,851
1980 50 Aksiyon Müzik 5.7 678
1979 49 Komedi Müzik 7.7 18,698
1978 48 Dram Müzik 6.8 7,021

Vahşetin Çocukları
1978 48 Dram Müzik 7.0 22,085
1978 48 Dram Müzik 7.6 3,246

İfrit
1978 48 Korku Müzik 6.3 24,354

Hükmedenler
1977 47 Aksiyon Müzik 6.8 16,895
1977 Bilim-Kurgu Müzik 5.2 4,012

Seni Gömmeye Geldim
1976 46 Western Müzik 6.2 1,353

Kehanet
1976 46 Korku Müzik 7.6 89,487

Kırık Kalpler Geçidi
1975 45 Gizem Müzik 6.8 4,694

Yangın Kulesi
1974 44 Aksiyon Müzik 6.9 32,760
1973 43 Dram Müzik 6.8 1,568
1973 43 Komedi Müzik    
1973 Suç Müzik 7.7 1,830
1972 Komedi Müzik 8.4 42,171

Cephede Eğlence
1970 40 Komedi Müzik 7.6 59,574
1970 40 Dram Müzik 7.5 26,904
1968 Bilim-Kurgu Müzik 7.1 1,523
1968 38 Western Müzik 4.4 67

Maymunlar Cehennemi
1968 38 Macera Müzik 8.0 147,535

Zaman Tüneli
1966 Aksiyon Müzik 7.7 2,102
1966 Western Müzik 8.3 136
1966 Aksiyon Müzik 7.6 1,983
1966 Aksiyon Müzik 7.5 14,830
1965 Dram Müzik 8.4 53
1965 Macera Müzik 7.3 4,381

Büyük Yarış
1965 35 Aksiyon Müzik 7.3 13,437
1964 Macera Müzik 7.3 2,376
1960 30 Komedi Müzik 6.2 408
1959 29 Macera Müzik 8.1 180,114
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017