Giriş Kayıt
Leonard A. Engel

Leonard A. Engel (58)


Müzisyen

Leonard A. Engel, 20 Eylül 1930 doğumlu müzisyen. Kehanet (1976), Cephede Eğlence (1970), Yangın Kulesi (1974), Dehşet (1980) gibi yapımlarla biliniyor.23 Ekim 1988 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1930
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1988
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüler
1987 57 Dram Müzik 7.4 5,572

Kara Kazan
1985 55 Animasyon Müzik 6.5 24,061
1984 54 Aksiyon Müzik 5.9 9,094

Gremlinler
1984 54 Komedi Müzik 7.2 155,895
1983 53 Aksiyon Müzik 4.9 3,249
1982 52 Macera Müzik 7.9 4,624
1982 52 Animasyon Müzik 7.6 29,634
1981 51 Dram Müzik 2.8 528

Cennet Parası
1981 51 Dram Müzik 6.5 4,399
1981 51 Aksiyon Müzik 6.6 22,826

Dehşet
1980 50 Korku Müzik 7.3 22,994
1979 49 Komedi Müzik 7.7 18,393
1978 48 Korku Müzik 6.8 6,996

Vahşetin Çocukları
1978 48 Dram Müzik 7.0 21,799
1978 48 Dram Müzik 7.6 3,246

İfrit
1978 48 Korku Müzik 6.3 23,211

Hükmedenler
1977 47 Aksiyon Müzik 6.8 16,895
1977 Bilim-Kurgu Müzik 5.2 3,751

Seni Gömmeye Geldim
1976 46 Western Müzik 6.2 1,353

Kehanet
1976 46 Korku Müzik 7.6 87,498

Kırık Kalpler Geçidi
1975 45 Gizem Müzik 6.8 4,694

Yangın Kulesi
1974 44 Aksiyon Müzik 6.9 32,198
1973 43 Dram Müzik 6.8 1,425
1973 43 Komedi Müzik    
1973 43 Suç Müzik    
1972 Komedi Müzik 8.4 40,996

Cephede Eğlence
1970 40 Komedi Müzik 7.6 58,777
1970 40 Dram Müzik 7.5 26,630
1968 Bilim-Kurgu Müzik 7.1 1,523
1968 38 Western Müzik 4.4 67

Maymunlar Cehennemi
1968 38 Macera Müzik 8.0 145,175

Zaman Tüneli
1966 Aksiyon Müzik 7.7 2,102
1966 Western Müzik 8.3 136
1966 Aksiyon Müzik 7.6 1,962
1966 Aksiyon Müzik    
1966 Aksiyon Müzik 7.5 14,555
1965 Dram Müzik 8.4 53
1965 Macera Müzik 7.3 4,257

Büyük Yarış
1965 35 Aksiyon Müzik 7.3 13,350
1964 Macera Müzik 7.3 2,193
1960 30 Komedi Müzik 6.2 408
1959 29 Macera Müzik 8.1 176,837
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017