Giriş Kayıt
Jay Engel

Jay Engel (53)


Sesler

Jay Norman Engel, 23 Aralık 1935 New York, ABD doğumlu sesler. Komsum Bir Vampir (1985), Yıldız Adam (1984), Roxanne (1987), Outland (1981) gibi yapımlarla biliniyor.25 Mart 1989 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jay Norman Engel
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1935
Ölüm Tarihi: 25 Mart 1989
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Sesler
7.2 137,990

Pembe Cadillac
1989 Aksiyon Sesler 5.3 9,194

Üç Tatlı Kaçak
1989 Aksiyon Sesler 6.0 8,743

Kuş
1988 53 Biyografi Sesler 7.2 9,622
1988 53 Komedi Sesler 7.0 68,173
1988 53 Aksiyon Sesler 6.3 33,364
1988 53 Komedi Sesler 4.3 5,062

Kanunun Üstünde
1988 53 Aksiyon Sesler 6.0 24,124

Casus Aile
1988 53 Dram Sesler 6.0 3,904

Cehennem Silahı
1987 52 Aksiyon Sesler 7.6 204,810
1987 52 Komedi Sesler 4.7 8,160
1987 52 Macera Sesler 5.3 654
1987 52 Komedi Sesler 6.6 34,874
1986 51 Aksiyon Sesler 6.8 33,042
1986 51 Dram Sesler 3.7 469
1986 51 Aksiyon Sesler 5.4 958
1986 51 Komedi Sesler 5.2 863
1986 51 Biyografi Sesler 6.2 1,203

Komsum Bir Vampir
1985 50 Korku Sesler 7.1 47,351

Yolun Sonu II
1984 49 Aksiyon Sesler 4.8 12,483

Tepki
1984 49 Aksiyon Sesler 6.0 24,631

Yıldız Adam
1984 49 Macera Sesler 7.0 35,851
1984 49 Dram Sesler 6.1 4,148

Beyin Fırtınası
1983 48 Bilim-Kurgu Sesler 6.5 9,147

Sıkı Dostlar
1982 47 Komedi Sesler 5.4 1,918
1982 47 Bilim-Kurgu Sesler 3.5 2,612

İnsafsız
1981 46 Aksiyon Sesler 6.3 4,218

Yolun Sonu
1981 46 Aksiyon Sesler 6.1 27,816
1981 46 Aksiyon Sesler 6.6 23,026

Smokey ve Bandit 2
1980 45 Aksiyon Sesler 5.2 12,090
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017