Giriş Kayıt
George Engel

George Engel


Makyaj, Özel Efekt

George Engel, makyaj, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Özel Efekt 5.9 6,415

Noel Baba
1994 Komedi Özel Efekt 6.4 77,091

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Özel Efekt 7.2 49,282
1989 Bilim-Kurgu Makyaj 4.5 3,170

Yıldız Adam
1984 Macera Makyaj 7.0 36,901
1984 Korku Makyaj 5.5 8,195
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,632) Hostiles (2,998) Maze Runner: The Death Cure (2,591) Wildling (2,454) 12 Strong (1,569) Red Sparrow (1,480) The Commuter (1,061) A Quiet Place (565) Peter Rabbit (550) The Post (522)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,498) The Terror (4,529) Legion (1,952) The Flash (1,683) Supernatural (1,549) The Big Bang Theory (1,543) Vikings (1,483) Lucifer (1,479) Fear the Walking Dead (1,368) The Crossing (1,320)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018