Giriş Kayıt
George Engel

George Engel


Makyaj, Özel Efekt

George Engel, makyaj, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Özel Efekt 5.9 6,381

Noel Baba
1994 Komedi Özel Efekt 6.4 72,539

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Özel Efekt 7.2 48,089
1989 Bilim-Kurgu Makyaj 4.5 2,929

Yıldız Adam
1984 Macera Makyaj 7.0 36,000
1984 Korku Makyaj 5.5 8,195
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017