Giriş Kayıt
George Engel

George Engel


Makyaj, Özel Efekt

George Engel, makyaj, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Özel Efekt 5.9 6,207

Noel Baba
1994 Komedi Özel Efekt 6.4 70,210

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Özel Efekt 7.2 45,641
1989 Bilim-Kurgu Makyaj 4.4 2,804

Yıldız Adam
1984 Macera Makyaj 7.0 34,517
1984 Korku Makyaj 5.5 7,692
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017