Giriş Kayıt
George Engel

George Engel


Makyaj, Özel Efekt

George Engel, makyaj, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Dram Özel Efekt 5.9 6,486

Noel Baba
1994 Komedi Özel Efekt 6.4 77,799

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Özel Efekt 7.2 49,811
1989 Bilim-Kurgu Makyaj 4.5 3,170

Yıldız Adam
1984 Macera Makyaj 7.0 37,164
1984 Korku Makyaj 5.5 8,195
Dizi Altyazıları
Westworld (13,385) La casa de papel (2,628) 12 Monkeys (2,451) Into the Badlands (2,060) Legion (1,831) The Expanse (1,545) Fear the Walking Dead (1,287) Colony (1,088) Vikings (1,078) Goliath (896)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018