Giriş Kayıt
Alison Eng

Alison Eng


Alison Eng, (1999) İşte Böyle Bir Kız (1999), (2003) After School Special (2003), (2006) Trapped Ashes (2006), (1992) Crossing the Bridge (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Korku Çeşitli 4.7 1,312
2003 Komedi Çeşitli 4.8 5,511
2001 Macera Çeşitli 5.0 360

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Çeşitli    

Atilla: İmparatorluğun Yükselişi
2001 Aksiyon Çeşitli 6.7 7,976

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Çeşitli 5.8 72,048
1992 Komedi Çeşitli 6.5 656
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017