Giriş Kayıt
Naomi Enfield

Naomi Enfield


Yönetmen Asistanı

Naomi Enfield, yönetmen asistanı. Matrix Reloaded (2003), Matrix Revolutions (2003), Kırmızı Değirmen (2001), Lanetliler Kraliçesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 396,693

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 245,685

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 18,903
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,206

Maske 2
2005 Macera Yönetmen Asistanı 2.2 42,666

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 377,963

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 436,279

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Yönetmen Asistanı 5.3 45,342

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 231,500

Babe Şehirde
1998 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 25,888
1998 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 805
1997 Yönetmen Asistanı 5.9 383
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 474
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 16,964
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017