Giriş Kayıt
Naomi Enfield

Naomi Enfield


Yönetmen Asistanı

Naomi Enfield, yönetmen asistanı. Matrix Reloaded (2003), Matrix Revolutions (2003), Kırmızı Değirmen (2001), Lanetliler Kraliçesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 398,827

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 246,312

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 18,903
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,206

Maske 2
2005 Macera Yönetmen Asistanı 2.2 42,971

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 379,712

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 438,170

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Yönetmen Asistanı 5.3 45,506

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 232,628

Babe Şehirde
1998 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 25,888
1998 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 805
1997 Yönetmen Asistanı 5.9 383
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 474
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 17,100
Film Altyazıları
Gold (5,799) Get Out (3,023) Logan (2,555) Rings (2,305) The Age of Shadows (1,917) La La Land (1,770) Split (1,612) Sand Castle (1,486) Zashchitniki (1,418) The Great Wall (1,264)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,594) Fargo (3,674) The Last Kingdom (2,345) The Expanse (2,055) Doctor Who (1,977) Into the Badlands (1,823) Game of Thrones (1,614) Vikings (1,601) Better Call Saul (1,544) Supernatural (1,464)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017