Giriş Kayıt
Naomi Enfield

Naomi Enfield


Yönetmen Asistanı

Naomi Enfield, yönetmen asistanı. Matrix Reloaded (2003), Matrix Revolutions (2003), Kırmızı Değirmen (2001), Lanetliler Kraliçesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 402,297

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 247,647

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 19,167
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,206

Maske 2
2005 Macera Yönetmen Asistanı 2.2 43,552

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 382,704

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 441,558

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Yönetmen Asistanı 5.3 45,859

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 234,378

Babe Şehirde
1998 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 25,888
1998 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 805
1997 Yönetmen Asistanı 5.9 383
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 474
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 17,283
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017