Giriş Kayıt
Naomi Enfield

Naomi Enfield


Yönetmen Asistanı

Naomi Enfield, yönetmen asistanı. Matrix Reloaded (2003), Matrix Revolutions (2003), Kırmızı Değirmen (2001), Lanetliler Kraliçesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 405,412

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 248,914

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 19,258
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,206

Maske 2
2005 Macera Yönetmen Asistanı 2.2 44,178

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 385,453

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 444,749

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Yönetmen Asistanı 5.3 46,148

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 235,873

Babe Şehirde
1998 Macera Yönetmen Asistanı 5.8 26,556
1998 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 805
1997 Yönetmen Asistanı 5.9 383
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 474
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 17,500
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017