Giriş Kayıt
Lalo Encinas

Lalo Encinas (72)


Oyuncu

Lalo Encinas, 26 Haziran 1886 Arizona, ABD doğumlu oyuncu. Vahşetin Çağrısı (1935) yapımıyla biliniyor.05 Mayıs 1959 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1886
Ölüm Tarihi: 05 Mayıs 1959
Doğum Yeri: Arizona, ABD
Diğer Bir İsmi: L. Encinas
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1937 51 Komedi Oyuncu 6.2 185
1937 51 Dram Oyuncu 6.5 1,286

Vahşetin Çağrısı
1935 49 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,209
1934 48 Komedi Oyuncu 6.9 856
1934 48 Komedi Oyuncu 7.8 366

Karyoka
1933 47 Komedi Oyuncu 6.7 2,606
Film Altyazıları
Kidnap (4,307) T2 Trainspotting (3,391) Beauty and the Beast (2,912) Contratiempo (1,515) The Fate of the Furious (1,462) Redivider (1,259) Dangal (1,132) The Boss Baby (1,023) The Great Wall (923) Get Out (813)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,897) Better Call Saul (5,752) The Flash (5,702) Twin Peaks (4,166) Lucifer (4,084) Into the Badlands (3,643) Supernatural (3,243) Gotham (2,947) 12 Monkeys (2,546) Fargo (2,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017